Alens (Voorraadbeheerder)

Alens is een logistiekeling in hart en nieren. Nadat ze haar studie voor de Haven en scheepsvaart management heeft afgerond (deels in Nederland en deels in Letland) is zij meteen aan de slag gegaan binnen de logistiek en supply chain. Door haar leergierigheid is heeft zij veel taken naar zich kunnen trekken waardoor ze terecht kwam in de functie voorraadbeheerder. Hierbij was zij verantwoordelijk voor het beheren van de voorraad zowel fysiek als in de systemen, het uitvoeren van voorraadtellingen en het voorbereiden van zendingen. Daarnaast heeft Alens ook ervaring opgedaan met het plannen van transport en heeft kennis van de betreffende douanedocumenten. Ook als expediteur heeft zij ervaring kunnen opdoen. Alens wordt blij van de maritieme sector en zou zich hier dan ook dieper in willen verdiepen. De rol die zij het liefst beoefent is de rol van voorraadbeheerder omdat zij hier ruime kennis in heeft. Ook een combinatierol van voorraadbeheer/transportplanning/expeditie zou haar heel goed liggen. Alens is per direct op zoek naar een nieuwe uitdaging nadat ze een aantal maanden hulp heeft gegeven thuis.

Alens is een spontane jongedame die erg gedreven is. Door haar gedrevenheid maakt ze werkzaamheden het snel naar zich eigen en probeert ze steeds meer te bereiken. Haar accuraatheid zorgt voor goede planningen en een structureel overzicht. Zij is communicatief zeer vaardig en heeft een hoog verantwoordelijkheidsgevoel, zowel op de werkvloer als daarbuiten. Een hand-on mentaliteit die zij maar al te graag inzet voor de organisatie.

Alens is per direct, fulltime beschikbaar en heeft een salarisindicatie van €2.500,- bruto per maand.

Werkzaamheden

  • Beheer van iteminformatie en de inventaris;
  • Verantwoordelijk voor het volledig proces van werkorderadministratie;
  • Werkvoorbereiding van verschillende projecten;
  • KPI-metingen;
  • Bestellen en aanvragen van artikelen;
  • Systeem uptdaten met documenten;
  • Notities en documenten van vergaderingen beheren;
  • Grote Excel-databases (als ook ERP databases) analyseren;
  • Business Intelligence-rapporten opstellen; 
  • Deelname aan verschillende leer- en ontwikkelingstrainingen met betrekking tot het technische proces van het leggen van leidingen, veiligheid, risicobewustzijn.

Functie

Voorraadbeheerder

Leeftijd

31

Woonplaats

Zevenbergen

Salaris

€2.500 tot €3.000

Opleidingsniveau

HBO

Talenkennis

Lets en Engels vloeiend in woord en geschrift. Nederlands voldoende in woord en geschrift.

Computervaardigheden

SAP, Oracle, MS Office.