Ronald (WO Starter Supply Chain)

Ronald heeft in januari 2018 de WO-opleiding Supply Chain management afgerond. Tijdens zijn master Thesis heeft hij een "framework" besproken en uitgewerkt. Hierdoor kunnen managers de strategische inkoop functies verbeteren binnen een organisatie en zodoende de competitieve positie verbeteren. Tijdens zijn onderzoek bij twee van Europa's grootste food organisaties in hun gebied, heeft hij meerdere semi-gestructureerde interviews gehouden met belangrijke schakels binnen de organisaties. Door al deze gesprekken en het analyseren van de beschikbare data, is men tot de conclusie gekomen dat het "framework" uitermate geschikt is om de competitieve positie te verbeteren. Daarnaast is het "framework" ook te gebruiken als tool om de strategische inkoop te verbeteren. Ronald is naast zijn studie werkzaam op de Kwaliteitsafdeling van een diervoederproducent. Hier houdt hij zich bezig met de certificeringen van leveranciers, controleren van machines, keuren van grondstoffen en het keuren van eindproducten. Gezien zijn brede ervaring binnen de Supply Chain, is Ronald nu op zoek naar een traineeship, waar hij zich verder kan ontwikkelen en kan kijken wat het beste bij hem past.

Ronald is een sociale jongeman, die weet waar zijn kwaliteiten liggen. Met zeer goede communicatieve vaardigheden op verschillende niveau's, weet Ronald goed duidelijk te maken, wat er nodig is om tot succes te komen. Dit zorgt er voor dat hij vertrouwen krijgt in alle lagen van de organisatie. Ook buiten de organisatie weet hij goed wat er van hem verwacht wordt als het aankomt op contact met leveranciers en klanten. Dit zorgt er voor dat hij ook hier makkelijk het vertrouwen wint van zijn gesprekspartner.

Ronald is in overleg beschikbaar en hij heeft een bespreekbare salarisindicatie van € 2.900,- bruto per maand.  

Werkzaamheden

Ontwerpen van een framework ter verbetering van de strategische inkoop voor grote Europese spelers in de food sector

  • Interviewen van verschillende personen in alle lagen van de organisatie
  • Analyseren van de verschillende data
  • Interviewen van verschillende leveranciers en bekijken van het huidige inkoopproces
  • Testen van het ontworpen framework

Het framework is geschikt om de competitieve positie te verbeteren. Daarnaast is het geschikt als tool om de strategische inkoop te verbeteren. 

Functie

WO Starter Supply Chain

Leeftijd

25

Woonplaats

Salaris

€2.500 tot €3.000

Opleidingsniveau

WO

Talenkennis

Nederlands en Engels in woord en geschrift.

Computervaardigheden

MS Office