Henry (Kwaliteitsmanager)

Henry is een man van 39 jaar met veel ervaring in de medische branche. Op dit moment geeft hij in een groot ziekenhuis leiding aan 25 medewerkers, als Afdelingshoofd van één van de best presterende Nucleaire Geneeskunde afdelingen in Nederland. Henry heeft brede ervaring opgedaan: vanaf de bediening en het dagelijks testen van de medische apparatuur tot het inkopen van grondstoffen, het verwerken in het lab en het analyseren van de stoffen. Daar kwam later ook het ‘key-userschap’ van de eigen systemen bij. Nu combineert hij deze kennis met het aansturen en bouwen van zijn team en is hij elke dag bezig met schakelen met de andere afdelingen in het ziekenhuis. De dynamiek van het fysiek en kwalitatief opbouwen van zijn afdeling is er na een paar jaar uit. Daarom zoekt Henry een nieuwe uitdaging waar hij weer veel bij kan leren, bijvoorbeeld als Quality Manager.
 
Henry is een gedreven persoonlijkheid. Hij combineert technische kennis met een benaderbare en loyale houding. Zo kweekt hij commitment bij zijn team en bij collega's daarbuiten. Henry kan goed complexe verbanden zien en daar constructief op handelen, zo verbeterd hij werkprocessen en zorgt voor groei in mensen en prestaties.
 
Henry heeft een opzegtermijn van 2 maanden en een salarisindicatie van € 4.800,- bruto per maand.

Werkzaamheden

  • Verantwoordelijk voor de dagelijkse aansturing van 22 uitvoerende medewerkers en 3 administratieve medewerkers met een hoge medewerkerstevredenheid.
  • Het garanderen van een doorlopende kwaliteitsstandaard. Bijvoorbeeld door het begeleiden van kwaliteitsaudits, onder andere voor het handhaven van een NIAZ kwaliteitsnormencertificatie, audits vanuit diverse vakverenigingen en overheidsaudits vanuit de Kernenergiewet.
  • Verantwoordelijk voor het ontwerpen en inrichten van de toen nieuw te bouwen afdeling.
  • Het landelijk delen van best-practices, zoals de afdeling deze uitvoert.
  • Het aanspreekpunt voor de andere afdelingen binnen het ziekenhuis.
  • Het bedenken en faciliteren van meerdere bedrijfsprocessen

Functie

Kwaliteitsmanager

Leeftijd

39

Woonplaats

Salaris

€4.500 tot €5.000

Opleidingsniveau

HBO

Talenkennis

Nederlands en Engels in woord en geschrift.

Computervaardigheden

MS Office (Word en Excel), SAP (inkoop), ORTEC OWS, E-soft, HIX, Rados, Ids7, IBC, Syngo, IsoMed