Robin (Supply Chain Coördinator)

Robin is een Supply Chain Coördinator van 28 jaar oud. Het gros van zijn werkervaring heeft hij opgedaan bij zijn huidige werkgever; een leverancier van staal voor de scheepsbouw en -repartie. Hier is Robin na een korte tijd als Administratief Medewerker doorgegroeid naar de nieuwe Sales Support & Logistics afdeling. Robin is nauw betrokken geweest bij de opstart en groei van deze afdeling. Hij is hier verantwoordelijk voor de afhandeling van het Supply Chain proces van kleine en grote orders. Hij heeft verantwoordelijkheden die lopen van het vervullen van orders voor eigen klanten via eigen- en externe leveranciers tot het intern afstemmen van de voorraden, warehousing en transporteurs. Hij is hierbij de spil tussen QA, Sales, Inkoop en Expeditie. Vanwege onvoldoende doorgroeimogelijkheden is Robin nu op zoek naar een nieuwe uitdaging waar hij kan groeien in zijn verantwoordelijkheden.
 
Robin is een verantwoordelijke en kalme medewerker. Bijvoorbeeld toen het personeelsverloop op zijn afdeling hoog was, heeft hij bij kunnen dragen aan stabiliteit op de afdeling. Robin neemt zijn verantwoordelijkheid, bijvoorbeeld door in te springen bij ziekte van collega's tijdens zijn eigen vakantie. Dankzij deze karaktereigenschappen is hij een collega waar op gebouwd kan worden.
 
Robin heeft een opzegtermijn van één maand en een salarisindicatie van € 3.100,- bruto per maand. 

Werkzaamheden

  • Verantwoordelijk voor de correcte afwikkeling van projecten en verkooporders
  • Het coördineren van de werkprocessen die voortvloeien uit een order. Dit door input te geven aan Inkoop, QA, Sales en Expeditiemedewerkers.
  • Contact onderhouden met interne en externe leveranciers.
  • Verantwoordelijk voor het administratief verwerken van orders in PRO/Staal ERP.
  • Verantwoordelijk voor klantcontact met betrekking tot de orderafwikkeling en aftersales.
  • Verantwoordelijk voor het wekelijks plaatsen van inkooporders van commodities en transportdiensten bij orders die niet door eigen leveranciers vervuld kunnen worden.
  • Het opmaken van verschillende (export)documenten.

Functie

Supply Chain Coördinator

Leeftijd

28

Woonplaats

Salaris

€3.000 tot €3.500

Opleidingsniveau

HBO

Talenkennis

Nederlands en Engels in woord en geschrift.

Computervaardigheden

MS Office (Word en Excel), PRO/Staal (ERP)