Murat (Supply Chain Planner)

Murat is na het behalen van zijn hbo-diploma Small Business & Retail Management door toeval in de Supply Chain terecht gekomen. Hij mocht bij zijn vorige werkgever aan de slag als voorraadbeheerder en Demand Planner. Hier heeft hij zich zo snel ontwikkeld, dat hem een jaar later een leidinggevende functie is aangeboden waar hij een team van vier voorraadbeheerders aanstuurde. Vervolgens is hij doorgestroomd naar Teamleider waar hij de leiding kreeg over twee verschillende afdelingen (7fte). In deze functie is hij eindverantwoordelijk geweest voor de master data management binnen het ERP systeem. Daarnaast zette hij nieuwe projecten op om de voorraad, commissie en data entry processen te verbeteren. Op dit moment is Murat werkzaam als Teamleider Voorraadbeheer & Supplier Contact Office bij een Retailer. Hier is hij verantwoordelijk voor het leidinggeven en coachen van 2 afdelingen en het opzetten en uitrollen van nieuwe werkprocessen. Ook behoort de operationele inkooptaken tot zijn dagelijkse werkzaamheden. Denk hierbij aan het inzetten en opvolgen van de orders en het bespreken van de levertijden en KPI’s met de leveranciers. Naast zijn fulltime job heeft hij ook een onderneming waar hij graag zijn vrije tijd in stopt. Voor zijn eigen onderneming is hij verantwoordelijk voor het inkopen van consumenten artikelen en het verkopen ervan. Het maken van inkoopafspraken met leveranciers, assortimentsbepaling en prijsafspraken behoren ook tot zijn verantwoordelijkheden. Murat heeft altijd al een inkooprol geambieerd. Hierom wilt hij graag een switch maken en de uitdaging aangaan om als inkoper aan de slag te gaan.

Murat is een zeer intelligente man, die planmatig is ingesteld. Dit zorgt er voor dat hij de zaken goed op orde heeft en wanneer zaken anders lopen dan gepland, er een goede basis is om op terug te vallen. Zijn rustig manier van overkomen, slaat over op collega's die mede door hem de rust bewaren in stressvolle situaties. Murat is duidelijk en direct in zijn communicatie, waardoor iedereen weet waar hij aan toe is. Tevens komt hij uit een echte ondernemers familie en is hij commercieel ingesteld.

Murat heeft een opzegtermijn van één maand, is fulltime beschikbaar en heeft een salarisindicatie van 4.300,- bruto per maand.

Werkzaamheden

  • Leidinggeven en coachen aan 2 afdelingen;
  • Opzetten, uitrollen en verbeteren van nieuwe werkprocessen;
  • Vertegenwoordiging Supply Chain in integrale projecten;
  • Verantwoordelijk voor de operationele inkoopwerkzaamheden;
  • Orders inzetten en opvolgen;
  • Verantwoordelijk voor leverancier management;
  • Aanspreekpunt voor collega's;
  • Het bespreken van KPI en levertijden met leveranciers.

Functie

Supply Chain Planner

Leeftijd

33

Woonplaats

Waalwijk

Salaris

€4.000 tot €4.500

Opleidingsniveau

HBO

Talenkennis

Nederlands, Engels en Turks uitstekend in woord en geschrift. Duits voldoende in woord en geschrift.

Computervaardigheden

ERP, SAP, Slimstock, JDA software, OMS software en MS Office (Word en Excel)