Nadia (Supply Chain Coördinator)

Nadia is een Supply Chain high-potential van 31 jaar oud. De afgelopen twee jaar heeft ze ervaring opgedaan in Supply Chain Management / Sales Support bij een grote producent van healthcare technologie. Hier is Nadia vanwege de kleine omvang van haar afdeling onder andere verantwoordelijk voor de S&OP, productieplanning, inkoop en capaciteitsplanning. Eerdere ervaring heeft Nadia opgedaan bij een technologiebedrijf in Duitsland, waar ze onder andere verantwoordelijk voor Business Development- en Marketing Support. Deze combinatie heeft ervoor gezorgd dat ze een brede kijk op bedrijfsprocessen binnen en buiten haar eigen afdeling heeft ontwikkeld. Nadia is nu op zoek naar een nieuwe uitdaging in de Supply Chain, vanwege het afstoten van een aantal werkzaamheden naar andere bedrijfsonderdelen.
 
Nadia is een persoon die gemakkelijk zelfstandig werkt en de drive heeft om nieuwe dingen op te pakken. Dankzij deze houding heeft ze er bijvoorbeeld voor gezorgd dat haar afdeling efficiënter is gaan werken. Mensen omschrijven haar als betrouwbaar en verantwoordelijk, wat zij zelf omschrijft als resultaatgericht. Dankzij haar spontane houding is ze een waardevolle toevoeging in elk dynamisch, internationaal team.
 
Nadia heeft een opzegtermijn van één maand en een salarisindicatie van € 3.200,- bruto per maand.  

Werkzaamheden

  • Verantwoordelijk voor productieplanning van onderdelen van medische horloges en lichtbehandelingsapparatuur (medisch).
  • Verantwoordelijk voor een deel logistieke planning.
  • Verantwoordelijk voor het maken van demand forecasting binnen S&OP.
  • Het opstellen van materiaalplanning en dit verwerken in de masterdata.
  • Verantwoordelijk voor zelfstandige implementatie van orderafhandeling om het orderproces te versnellen.
  • Verantwoordelijk voor het plaatsen van inkooporders.
  • Verantwoordelijk voor het inboeken van transport.
  • Verantwoordelijk voor douanedeclaratie.
  • Orderbevestiging, RMA, het oplossen van klantvragen en het uitvoeren van facturatie en het opstellen van Sales rapportages.

Functie

Supply Chain Coördinator

Leeftijd

31

Woonplaats

Salaris

€3.000 tot €3.500

Opleidingsniveau

HBO

Talenkennis

Engels, Duits en Turks in woord en geschrift. Nederlandse kennis groeit snel.

Computervaardigheden

ERP (SAP, Infra:NET), MS Office, MS Project, MS SharePoint