Ralph (WO Starter Supply Chain)

Ralph heeft na zijn hbo-opleiding Bedrijfseconomie een pre-master en WO-master afgerond, gericht op Strategic Management. Tijdens zijn afstudeerstage heeft hij zich bezig gehouden met het onderzoeken van en adviseren over de cohesie tussen de organisatie en zzp’ers. Hierbij ontdekte Ralph dat hij enthousiast wordt van analyseren van data en zich helemaal in 1 project storten. Ralph zoekt dan ook een functie binnen de Supply Chain waarbij hij de mogelijkheid krijgt om zijn analytische vermogen in te zetten.

Ralph is sociaal en heeft graag contact met verschillende afdelingen binnen een organisatie en/of met klanten. Tevens houdt Ralph zijn doel voor ogen en duikt hij altijd volledig in een project. Hierbij probeert hij alle processen in kaart te brengen en duidelijk te krijgen waar er verbetering te halen valt. Ralph hanteert een proactieve instelling waarbij hij altijd eerst zelf probeert problemen op te lossen.

Ralph heeft een salarisindicatie van € 2.700,- bruto per maand en hij is per 1 april 2018 beschikbaar.

Werkzaamheden

  • Het ondersteunen van de projectleider in verschillende projecten gericht op de branches bouwkunde en installatietechniek. Werkzaam op de afdeling Projectbeheersing.
  • Advies uitbrengen op basis van gevonden bottlenecks in het project, dit advies gaat direct naar de projectleider.
  • Planningen voor de Projecten verzorgen.
  • Contact onderhouden met de klant en eventuele klachten bespreken met de Projectleider.
  • Materialengebruik analyseren en efficiënter inzetten.
  • Notulen opstellen tijdens vergaderingen.

Functie

WO Starter Supply Chain

Leeftijd

25

Woonplaats

Salaris

€2.500 tot €3.000

Opleidingsniveau

WO

Talenkennis

Nederlands en Engels

Computervaardigheden

Microsoft Office en SPSS