Suzan (Material Planner)

Suzan is een slimme meid met een master-opleiding Operations Management & Logistics op zak. Momenteel is Suzan ruim anderhalf jaar werkzaam bij een grote internationale productie- en handelsorganisatie in de hightech-branche. Hier is Suzan verantwoordelijk voor de optimale beschikbaarheid van materiaal voor verschillende productielocaties in Nederland en internationale vestegingen, tegen geoptimaliseerde integrale kosten. Tevens is zij dé schakel tussen (inter) nationale klanten, leveranciers en de vestiging omtrent voorraad, levertijden en en/of veranderingen. Hiernaast is Suzan ook dé aangewezen persoon om structurele verbeteringen aan te dragen. Denk hierbij aan leverancierperformance, inventory management en interne communicatie stromen. Suzan zit goed op haar plek, maar ze merkt dat ze veelal operationeel aan het plannen is. Suzan is daarom op zoek naar een fulltime uitdaging als Project Planner of Supply Chain Planner waar zij projectmatig te werk gaat en mee mag denken om processen te optimaliseren.

 

Suzan is een jongedame die weloverwogen te werk gaat. Ze heeft sterk ontwikkelde analytische vaardigheden en vindt het daarnaast ook leuk om knelpunten te analyseren. Ze is trots op het feit dat ze het inzicht heeft om de oorzaak van knelpunten snel te ontdekken en hier een oplossing voor aan te dragen. Zo heeft ze bij haar huidige werkgever een communciation-matrix gecreëerd. Dit is een overzicht dat bijdraagt aan het optimaliseren van de communicatie stromen op de interne afdelingen. Hiernaast weet ze goed te onderbouwen waarom ze bepaalde keuzes heeft gemaakt zoals het volgen van haar hbo- en wo-opleiding. Verder is Suzan sterk ontwikkeld in haar communicatieve vaardigheden.

 

Suzan heeft een opzegtermijn van 1 maand met een bruto salarisindicatie van € 3.500,- per maand op basis van 40 uur per week.

Werkzaamheden

  • Verantwoordelijk voor het garanderen van 100% materiaalbeschikbaarheid voor de productielocaties in Nederland en internationale vestigingen;
  • Contact onderhouden met klanten en leveranciers omtrent voorraad, levertijden en veranderingen in de planningen;
  • Het oplossen van tekorten en starten van escalatiet;
  • Verantwoordelijk voor het voorraadbeheer;
  • Verantwoordelijk voor structurele verbetering bij de leveranciers, inventory management en leveranciersperformance, interne communicatie stromen;
  • Onderdeel van een trainingsteam van de afdeling. 

Functie

Material Planner

Leeftijd

26

Woonplaats

regio Eindhoven

Salaris

€3.500 tot €4.000

Opleidingsniveau

WO

Talenkennis

Nederlands en Engels uitstekend in woord en geschrift. Frans en Duits redelijk in woord en geschrift.

Computervaardigheden

SAP, Salesforce, Tibco Spotfire, SPSS, Enterprise Dynamics, SQL en MS Office (Word, Outlook