Marco (Supply Chain Planner)

Marco is een zeer breed ervaren Supply Chain professional met meer dan 10 jaar ervaring. Het grootste deel van deze ervaring heeft hij opgedaan bij een werkgever in de assemblage van zeer diverse elektronica oplossingen voor de B2B markt. Hier begon Marco als verantwoordelijke voor Debiteuren en Crediteuren. Vanuit deze rol is hij steeds meer logistieke en Supply Chain processen op gaan pakken. Hierna mocht hij zijn nieuwe functie uitkiezen: hij koos voor Inkoper. In deze rol was Marco verantwoordelijk voor het gehele inkooptraject, het regelen van transport en later het opzetten en beheren van productieplanning. Daarnaast heeft hij als key user van het ERP systeem zijn bijdragen geleverd aan het implementeren van nieuwe software, zowel intern als bij zusterbedrijven. Zijn inkooprol veranderde steeds meer in het coördineren van operations en het draaien van verbeterprocessen. Vanaf 2016 werd hij dan ook officieel Production Planning & Projects Coördinator. Vanwege onvoldoende groeimogelijkheden is Marco nu op zoek naar een nieuwe uitdaging als Productie Coördinator, Logistiek Coördinator, Inkoper of ERP Adviseur. Een combinatie mag ook!
 
Marco is een leergierige en analytische persoonlijkheid. Hij deelt zijn kennis graag en verbetert vanuit die houding veel processen. Hij wil daarin altijd blijven bewegen. Dankzij deze capaciteiten groeide hij uit tot dé vraagbaak binnen het bedrijf. Hij kent een groot verantwoordelijkheidsgevoel richting zijn team en stelt zich dan ook altijd behulpzaam op. Marco leert snel en heeft veel zin in een nieuwe uitdaging binnen een nieuwe omgeving.
 
Marco is per direct beschikbaar en heeft een salarisindicatie van € 3.750,- bruto per maand.

Werkzaamheden

  • Key-user van ERP Microsoft Dynamics Axapta 4.0 (AX4) en Axapta 2012 R3 (Smart Driver).
  • Verantwoordelijk voor het beheer van de interne en externe productieplanning voor de bedrijven binnen de eigen groep.
  • Verantwoordelijk voor de professionalisering, standaardiseren en automatiseren van de afdeling Production.
  • Proces- en werkbeschrijvingen van de productieafdeling opstellen en vastleggen voor een team 4-8 personen.
  • Logistiek aanspreekpunt voor nieuwe producties en inrichten Bills of Materials (BOM’s).
  • Inkopen productiecomponenten en handelsgoederen en regelen bijbehorend transport.
  • Beheren en optimaliseren van toegewezen leveranciersbeoordelingen; artikelinspectie speciale goederen.
  • Periodiek overleg met afdelingen Warehouse en Customer Service inzake levertijden, planning, drukte en prioriteitszendingen.

Functie

Supply Chain Planner

Leeftijd

39

Woonplaats

Salaris

€3.500 tot €4.000

Opleidingsniveau

HBO

Talenkennis

Nederlands en Engels in woord en geschrift.

Computervaardigheden

MS Office (Word, Excel en Access), MS Dynamics ERP (AX4 en AX2012 R3), SAP