Marcel (Supply Chain Manager)

Marcel is een zeer ervaren Supply Chain Planner met leidinggevende ervaring in verschillende industrieën. Hij heeft brede interesses en ervaringen, de rode draad is het verbeteren van bedrijfsprocessen door scherpe analyses en een hands-on aanpak. Hij heeft meerdere ERP-implementatie projecten geleid en ondersteund en deed dit het afgelopen jaar in de rol van Consultant. Eerder is hij o.a. Project Coördinator, Manager Bedrijfsbureau en Manager Supply Chain backoffice geweest. De rode draad in zijn carrière is het maken van calculaties, analyses en forecasts in zowel productie, logistiek en warehousing. Hij is een pragmatische analyst die gemakkelijk op korte- en lange termijn processen operationeel weet te krijgen. Vanwege problemen in de cash flow van zijn voormalige werkgever is Marcel sinds juni 2018 op zoek naar een nieuwe functie. Het liefst in (semi-) leidinggevende capaciteit binnen een productie- of warehouseomgeving waar hij veel scherpte mag aanbrengen in de bedrijfsprocessen.

Marcel is een zeer sociale, nuchtere man met een scherpe blik op zaken. Hij praat erg graag en gemakkelijk en heeft duidelijk passie voor zijn vak. Hij heeft uitdaging nodig: als hij die krijgt pakt hij het met beide armen aan. In de tijden van de economische crisis heeft hij veel op projectbasis gewerkt. Nu zoekt hij een stabielere basis om de komende jaren met veel plezier te werken.

Marcel is per direct beschikbaar en heeft een bruto salarisindicatie van €4.000,- per maand.

Werkzaamheden

  • Het aanspreekpunt voor bestaande en nieuwe klanten voor wat betreft verbeteringen in diverse bedrijfsprocessen met behulp van het door VBS zelf ontwikkelde ERP-systeem.

Functie

Supply Chain Manager

Leeftijd

45

Woonplaats

Bergen op Zoom

Salaris

€4.000 tot €4.500

Opleidingsniveau

HBO

Talenkennis

Nederlands, Engels en Duits in woord en geschrift.

Computervaardigheden

ERP (4Food, MS Dynamics AX, BPCS, Relyon, JD Edwards), MS Office; Word, Excel (gevorderd), Access