Noortje (Inside Sales Medewerker Logistiek)

Noortje is een sales en customer service professional van 27 jaar oud met een vrij diverse achtergrond aan ervaring. Noortje heeft een sterke commerciële en dienstverlenende achtergrond, met ervaring van offerte, naar order tot factuur. Daarnaast heeft ze ervaring met logistieke processen. Ze heeft een eigen bedrijf en ze heeft veel in de horeca gewerkt. Sinds 2016 is ze binnen een logistiek dienstverlener actief als Zakelijk Adviseur, later Sales Representative. Sindskort werkt ze als Account Manager voor klanten binnen de Juridische en Financiële sector. Binnen deze functies heeft zij ervaring met zakelijk klantcontact, facturatie, credit/debet afhandeling, cross-selling, klachtbehandeling en koude acquisitie. Noortje kreeg al snel een eigen project in beheer: een nieuw product in de markt zetten. De conversie hiervan lag erg hoog, namelijk op 50%. Elk tweede telefoontje leverde een nieuwe klant op. Hierdoor mocht Noortje een nieuwe pilot draaien voor een internationaal postpakket project. Wederom met succes: het project is nu een permanent onderdeel van de zakelijke dienstverlening. Met haar recente promotie zit er een einde aan haar professionele groei en begint het werk haar uitdaging te verliezen. Daarom staat Noortje open voor een nieuwe uitdaging!
 
Noortje is een doorzetter die goed weet waar ze voor staat. Ze ontvangt graag feedback en ze hecht ook waarde aan erkenning en waardering. Noortje is sociaal, empathisch en creatief. Dat is iets wat haar in haar werk vaak verder helpt. Ook een paar minuten voor het einde van een dienst, helpt ze altijd nog een nieuwe klant. Eerder opgeven past niet binnen haar ambitie.
 
Noortje heeft een opzegtermijn van 1 maand en een salarisindicatie van € 2.750,- bruto per maand.

Werkzaamheden

 • Verantwoordelijk voor het verkopen van diverse logistieke dienstverlening via verschillende kanalen (social, telefoon, mail).
 • Verantwoordelijk voor een extern project dat dezelfde dienst biedt voor scherpere tarieven.
  • Het uitvoeren van New Business (koude) acquisitie voor deze nieuwe dochter.
  • Het in de markt zetten van het product bij bestaande en nieuwe klanten.
  • Het afsluiten van contracten.
  • Een conversie behaald van 50%.
 • Verantwoordelijk voor het uitvoeren van een pilot project voor een nieuwe internationale dienst.
  • Verantwoordelijk voor het introduceren van deze nieuwe dienstverlening bij bestaande en nieuwe accounts.
  • Het project is succesvol overgegaan in vaste dienstverlening.
 • Het afhandelen van eventuele klachten.
 • Het voeren van relatiebeheer met klanten in onder andere de Juridische en Financiële industrie.

Functie

Inside Sales Medewerker Logistiek

Leeftijd

27

Woonplaats

Salaris

€2.500 tot €3.000

Opleidingsniveau

HBO

Talenkennis

Nederlands en Engels in woord en geschrift.

Computervaardigheden

MS Office (Word en Excel), ERP (SAP), CRM (SalesForce)