Casper (HBO Starter Supply Chain)

Casper is een jonge starter van 22 jaar die een halfjaar werkervaring heeft opgedaan als Online Sales & E-commerce Medewerker bij een groothandel in vrijetijdsartikelen. Zijn doel in deze functie was het genereren van een groter online bereik. Zijn verantwoordelijkheden waren hier onder andere het optimaliseren van online content, het onderhouden van contacten met afnemers, zoals Amazon en bol.com, en het voeren van masterdata beheer in het ERP systeem Agresso. In deze rol had hij veel contact met collega's van Sales, Inkoop en Logistiek om samen af te stemmen wat er nodig was en hoe zij het best ondersteund konden worden. Casper heeft noodgedwongen het laatste jaar van zijn studie International Business & Management op pauze moeten zetten, vanwege omstandigheden in zijn familie. Hij heeft veel theoretische kennis opgedaan in brede commerciële zin, van inkoop tot accountancy. Zijn vorige werkgever heeft besloten de rol van Casper op te heffen, vanwege onvoldoende rendement op de online business tak. Om die reden is Casper op zoek naar een nieuwe rol waar hij zijn commerciële kennis en brede interesses kan toepassen!

Casper is een sociale en leergierige jongeman die doelgericht te werk gaat. Hij kijkt graag het werk bij collega's af en neemt dit van ze uit handen. Hij leert snel bij en vindt uitdaging in het oppakken van iets nieuws. Casper heeft nog veel groeipotentieel en komt tot zijn recht in een leuk team waar hem van alles geleerd kan worden.

Casper is per direct beschikbaar en hij heeft een salarisindicatie van € 1.900,- bruto per maand.

Werkzaamheden

 • Verantwoordelijk voor het optimaliseren van online content om zo de B2B conversie te verhogen.
 • Het verwerken en bijhouden van data in Agresso Wholesale (ERP), onder andere:
  • Stamgegevens van product, zoals specificaties, voorraden en wijzigingen.
  • Het verwerken en bijhouden van logistieke gegevens.
  • Het aanvullen van missende gegevens door te schakelen met betreffende afdelingen / leveranciers.
  • Het inventariseren en bijhouden van debiteuren.
  • Het verwerken van verkooporders.
 • Analyses opstellen aan de hand van Hyperion BI software. Vervolgens acties opstellen met betreffende afdelingen wanneer cijfers opvallend afweken.
 • Verantwoordelijk voor communicatie met online afnemers, zoals Amazon, Bol.com, Wehkamp en Fonq over zaken zoals prijsstelling en volumes.
 • Betrokken geweest bij marketing campagnes om een hogere rating te halen bij Amazon.

Functie

HBO Starter Supply Chain

Leeftijd

22

Woonplaats

Salaris

€1.500 tot €2.000

Opleidingsniveau

HBO

Talenkennis

Nederlands en Engels in woord en geschrift.

Computervaardigheden

ERP (SAP, Agresso Wholesale), Web: PHP (Object Oriented Programming, webdesign), SQL Database, Linux