Geert (Supply Chain Coördinator)

Geert is een hbo-starter met een opleiding Technische Bedrijfskunde. Geert heeft werkervaring opgedaan in stages binnen productieomgevingen. Hij is afgestudeerd bij een kozijnenfabriek en is hier nog twee maanden blijven plakken om zijn adviespunten te implementeren. Geert heeft hier goede resultaten in geboekt: om het bedrijf in de markt te houden is op zijn advies een nieuwe showroom gebouwd en een professioneler proces van werktekening naar offerte ontstaan. Daarnaast heeft het bedrijf op Geert zijn advies een nieuwe manier van vertegenwoordiging in het leven geroepen en andere productgroepen aan haar assortiment toegevoegd. Verder heeft hij hier productieplanningen gemaakt, zich bezig gehouden met de marketing en een stuk administratie. Geert is op zoek naar een mooie eerste uitdaging in een omgeving waar hij operationele werkzaamheden kan combineren met het optimaliseren van verschillende Supply Chain processen.
 
Geert is een pientere jongen die snel processen kan doorzien. Hij combineert deze analytische vaardigheden met een commerciële mindset. Daarnaast heeft hij een sociale houding en communiceert hij duidelijk. Hij leert graag bij en beschikt daardoor over een brede kennis - hij wil dan ook blijven leren in een nieuwe functie. Kortom; een perfecte kandidaat voor elk Supply Chain team.
 
Geert is per direct beschikbaar en hij heeft een bruto salarisindicatie van € 2.300,- bruto per maand.  

Werkzaamheden

 • Onderzoek naar de klantbehoefte voor houten kozijnen.
 • Analyses van werkmethodes gemaakt en verbeterpunten geformuleerd.
 • Een implementatieplan opgesteld van te nemen stappen om het product meer marktbekendheid te geven, onder andere door:
  • Het creëren van een nieuwe showroom (afgerond)
  • Het ontzorgen van de klant door het offerteproces te stroomlijnen en werktekeningen 1-op-1 te vertalen naar productie (afgerond)
  • Het opzetten van een nieuwe manier van vertegenwoordiging door de directeur te ontlasten van administratieve werkzaamheden (afgerond)
  • Het adviseren van elementen voor een nieuwe website (advies gegeven)
 • Verantwoordelijk voor het differentiëren van de productgroepen.
 • Verantwoordelijk voor een stuk productieplanning.
 • Marktonderzoek naar prijspunten, marktpenetratie en webaanwezigheid van concurrenten.

Functie

Supply Chain Coördinator

Leeftijd

24

Woonplaats

Opleidingsniveau

HBO

Talenkennis

Nederlands en Engels in woord en geschrift.

Computervaardigheden

MS Office (Word, Excel en PowerPoint), SPSS