Jasper (Supply Chain Manager)

Jasper heeft 22 jaar werkervaring, waarbij hij van Planner doorgegroeid is naar Manager Planning & Inventory Manager. Jasper heeft leidinggevende ervaring opgedaan de afgelopen 19 jaar en hanteert hierbij een coachende leiderschapsstijl. Jasper heeft zijn Green Belt in Lean behaald en heeft tijdens zijn carrière een aantal verbeterprojecten opgepakt, waarbij hij bijvoorbeeld een kostenbesparing heeft gerealiseerd door levertijden met 50% te reduceren. Ook heeft hij een gehele afdeling en bijbehorende werkprocessen opgezet en geïmplementeerd. Hiernaast heeft Jasper een ERP-systeem geïmplementeerd en productieprocessen geoptimaliseerd. Jasper droeg onder andere (eind)verantwoordelijkheid voor productieplanningen, inkoopprocessen, demand planningen, value stream planningen en materiaal planningen. Zijn hart gaat sneller kloppen van een functie in de Supply Chain waarbij hij, naast leidinggeven aan een team, verbeterprojecten kan oppakken en implementeren.

Jasper is een vrolijke, welbespraakte man die graag over zijn werkzaamheden praat. Jasper beschikt over een groot analytisch vermogen; hij constateert bottlenecks en initieert en implementeert verbeterprojecten. Tevens onderbouwt hij graag zijn standpunten met data. Jasper is in staat om uitstekend te communiceren op verschillende levels binnen een organisatie. Ook is hij zeer leergierig, Jasper heeft tijdens zijn carrière vele cursussen gevolgd en is nooit uitgeleerd. Jasper beschikt over veel inlevingsvermogen waarbij hij in een team gevoel heeft voor verschillende belangen. Hij werkt graag met verschillende disciplines samen en kan hierbij goed het overzicht behouden. Als leidinggevende is Jasper begripvol en coachend en stuurt hij bij waar nodig.

Jasper is per direct beschikbaar en hij heeft een salarisindicatie van € 6.000,- bruto per maand (bespreekbaar).     

Werkzaamheden

  • Direct rapporteren aan de Operationeel Directeur.
  • Opstellen en presenteren van KPI’s en de afdeling planning bijsturen waar nodig.
  • Manager van de Planningsafdeling, aansturen van 15 personen. Beoordelingsgesprekken voeren en coachen en begeleiden van de medewerkers.
  • Eindverantwoordelijk voor de productieplanning van 60/80 pompen (enkelstuks) en het bijbehorende voorraadbeheer.
  • Eindverantwoordelijk voor de demand planning, value stream planning, materiaal planning en inkoop van materialen.
  • Initiatie en implementatie van het supply chain proces ten behoeve van een nieuw product. Kwaliteit in de levertijd verbeterd en de levertijd met 50% gereduceerd.
  • Implementatie van een meetschema gericht op de afwijkingen in het productieplanningsproces om de bezorgtijd te reduceren.

Functie

Supply Chain Manager

Leeftijd

47

Woonplaats

Salaris

Meer dan €5.000

Opleidingsniveau

WO

Talenkennis

Nederlands moedertaal, Engels goed in woord en geschrift, Duits voldoende in woord.

Computervaardigheden

Word, Excel, PowerPoint, SAP, Oracle