Dirk (WO Starter Supply Chain)

Dirk is een jongeman van 27 jaar, die in het bezit is van een interessante mix aan ervaring en opleidingen. Op dit moment is hij in de afrondende fase van zijn Master Supply Chain Management. Daar voor heeft hij een aantal jaren Werktuigbouwkunde gedaan en daarna zijn BSc Bedrijfseconomie behaald. Dirk combineert graag technische affiniteit met bedrijfskundige processen. Met succes: zijn afstudeerscriptie is in 2016 genomineerd voor beste scriptie van dat jaar en hij won in 2017 de Supply Chain Battle op zijn universiteit. Hij heeft werkervaring als Consultant en is op dit moment bezig met zijn afstudeerstage als Logistiek Engineer bij een grote retailer. Hier onderzoekt hij de mogelijkheden van Value-Added-Services (VAS) voor consumenten. Hij gebruikt hiervoor Lean methodieken en een resource based view. Nadruk daarbij ligt op de niet door concurrenten te kopiëren waarden. Dirk studeert in juni af en zoekt een eerste uitdagende baan in de supply chain, bijvoorbeeld in een productieomgeving of bij een groothandel.
 
Dirk combineert technische affiniteit met een voorliefde voor wiskunde en cijfers. Bijkomend voordeel is dat hij dit ook goed kan vertellen en hij analytisch ook zeer goed is. Dit blijkt ook uit zijn eerdere consultancy werk. Dirk is zeker van zijn zaak en heeft veel verschillende interesses - dit betekent wel dat er genoeg uitdaging zijn kant op moet komen. Aan Dirk heb je een hele goede, hardwerkende medewerker in allerlei soorten teams.
 
Dirk is beschikbaar per half juli 2018 en hij heeft een bespreekbare salarisindicatie van € 2.800,- bruto per maand.

Werkzaamheden

  • WO afstudeerstage gericht op het onderzoeken van de mogelijkheden van Value-Added-Services (VAS) gericht op consumenten om de Net-Promoter-Score te verhogen (NPS). Een voorbeeld is op maat aan te passen witgoed.
  • Door middel van data-analyse, het introduceren van lean principes en via Resource Based View methodieken onderzoek doen naar de mogelijkheden van verschillende producten.
  • Vervolgens inzichtelijk maken welke producten de mogelijkheden bieden om mee genomen te worden in de nieuwe diensten.

Functie

WO Starter Supply Chain

Leeftijd

27

Woonplaats

Salaris

€2.500 tot €3.000

Opleidingsniveau

WO

Talenkennis

Nederlands en Engels in woord en geschrift.

Computervaardigheden

MS Office geavanceerd niveau (Word, Excel & PowerPoint), MS Visio, SAP, Python, Autodesk Inventor