Tarik (Supply Chain Planner)

Tarik is een Supply Chain Professional van 34 jaar oud met een brede achtergrond. Zijn laatste opdracht duurde 7 maanden bij een levensmiddelenproducent als Material Planner/Master Data Analyst. Hier was hij verantwoordelijk voor de planning van verpakkingsmateriaal, bills of materials en het plaatsen van materiaalbestellingen. Daarnaast beheerde hij de masterdata in SAP. Eerder heeft Tarik 5 jaar gewerkt als Supply Chain Finance Professional bij een grote levensmiddelenproducent. Daarna heeft hij gewerkt als Masterdata Specialist bij een medisch-technisch productiebedrijf - waar hij later doorgroeide naar de rol van Service en Sales specialist. Door deze combinatie van functies heeft hij ervaring met commerciële onderhandelingen, SAP modules, datamigratie, serviceplanning en inkoop. Bij zijn huidige werkgever wordt gezocht naar een nieuwe opdracht. Tarik wil dit niet aan het toeval overlaten, om die reden staat hij open voor een nieuwe baan met meer zekerheid.

Tarik is een sociale, onderzoekende man die graag diep in de processen duikt. Ondanks die eigenschap schuwt hij operationeel werk niet. Hij beschikt over een servicegerichte houding en dit zie je ook terug wanneer hij in een team werkt. Hij helpt zijn collega's graag en neemt een ondersteunende rol in binnen het team.

Tarik heeft een opzegtermijn van een maand en een bruto salarisindicatie van € 3.750,- per maand.

Werkzaamheden

  • Verantwoordelijk voor het kopen van het juiste verpakkingsmateriaal voor verschillende soorten voedsel.
  • Plannen van de benodigde hoeveelheid van verschillende verpakkingsmaterialen. Rekening houdend met voorraden, doorlooptijden, voorspellingen en houdbaarheid van de producten.
  • Planning afstemming in samenspraak met de teams van productmanagement-, verkoop- en marketing om gerichte productintegratie te bereiken.
  • Verantwoordelijk voor het beheren van de Bills of Materials.
  • Verantwoordelijk voor het verwerken, bewaken en volgen van inkooporders.
  • Verantwoordelijk voor het bijhouden van de voorraden binnen de gestelde targets en het raadplegen van verkoop- en supply chain management om de vereiste veiligheidsvoorraden te berekenen.
  • Samenwerken met Productieplanning om de just-in-time levering van grondstoffen te garanderen.
  • Het monitoren van KPI's en hier opvolging aan geven.
  • Het beheren van de Masterdata van de materialen en artikelen voor alle te produceren producten.
  • Betrokken bij een wereldwijd IT-implementatieproject.

Functie

Supply Chain Planner

Leeftijd

34

Woonplaats

Roosendaal

Salaris

€3.500 tot €4.000

Opleidingsniveau

HBO

Talenkennis

Nederlands, Engels, Duits en Frans in woord en geschrift.

Computervaardigheden

SAP (R3/PR1/PP/S1P/APO), MS Office (Word, Excel, Access), Siebel