Laura (Kwaliteitsmanager)

Laura is een getalenteerde Quality manager van 33 jaar oud met meer dan 5 jaar ervaring in de food wholesale. Vanuit haar rol als Inkoper groeide zij snel door naar Quality & Labelling manager om vervolgens een tijd Purchase & Quality manager te worden. Vanuit deze functies heeft ze veel ervaring opgedaan met het organiseren van allerlei zaken omtrent certificering en kwaliteitssystemen zoals BRC S&D, Haccp, sim en Trace one. Laura heeft ervaring met het onderhouden van contacten met leveranciers, het afhandelen van kwaliteitsklachten en het begeleiden van nieuwe private label projecten richting de afnemers. Uiteindelijk is ze verantwoordelijk geworden voor de dagelijkse operatie van het hele primaire inkoop-, inkomende goederen- en kwaliteitsproces bij haar werkgever. Toen de groei uit haar functie was verdwenen is ze bij een nieuwe werkgever gestart, helaas bestaat hier geen match met wat haar in de functie beloofd was. Om die reden heeft Laura besloten op zoek te gaan naar een nieuwe rol als QA/QC manager of inkoper - liefst bij een groothandel of verwerkingsbedrijf in food.
 
Laura is super sociaal, laat zich niet snel van haar stuk brengen en weet op elk niveau van de organisatie te communiceren. Mooi meegenomen is de natuurlijke gunfactor die ze bezit. Verder is Laura een organisatietalent; wat erg goed van pas komt in haar werk. Ze pikt snel dingen op en weet deze met veel enthousiasme tot een goed einde te brengen.
 
Laura heeft een opzegtermijn van één maand, is 36 uur per week beschikbaar en heeft een salarisindicatie van €3.600,- bij 40 uur per week.  

Werkzaamheden

  • Het beantwoorden van kwaliteitszorg vraagstukken voor klant en collega volgens de eisen van de toegepaste of aangegeven wet- en regelgeving en specifieke klantwensen.
  • Het coördineren van de inkomende kwaliteits zorgvraagstukken richting collega's.
  • Nieuwe partners/leveranciers sourcen wanneer hier behoefte naar is.

Functie

Kwaliteitsmanager

Leeftijd

33

Woonplaats

Made

Salaris

€3.500 tot €4.000

Opleidingsniveau

HBO

Talenkennis

Nederlands en Engels goed in woord en geschrift. Spaans en Duits goed in woord.

Computervaardigheden

MS Office (Word en Excel), MS Dynamics, ERP/WMS (in-house systeem)