Jeroen (Operations & R&D Manager)

Jeroen is een zeer ervaren manager met een logistieke achtergrond. Bij zijn huidige werkgever is hij verantwoordelijk voor het  strategisch, tactisch en operationeel proces. Hij houdt zich bezig met het initiëren en implementeren van van verbeterprocessen binnen de organisatie gebaseerd op Lean Six Sigma en 5S. Daarnaast is hij bezig geweest met het herinrichten van de logistieke organisatie. Als gevolg hiervan is de betrouwbaarheid nu 98% en wordt dit gewaarborgd door cyclecounting. Als Manager geeft Jeroen leiding aan 13 collega's. In het verleden heeft hij leiding gegeven aan grotere teams. Jeroen heeft de kwaliteit om medewerkers in te zetten op de kwaliteiten die zij bezitten. Bij zijn huidige werkgever is Jeroen tot de conclusie gekomen dat de doelen zijn bereikt en dat er op dit moment geen mogelijkheden zijn om de organisatie naar een volgend niveau te tillen. Om die reden is Jeroen samen met Extra-Talent op zoek naar een nieuwe functie als Logistiek-, Supply Chain- of Operationeel Manager. 

Jeroen is een echte teamspeler, die het beste van zijn collega's inzet om een zo goed mogelijk teamresultaat te behalen. Mede door zijn zeer goede communicatieve vaardigheden weet hij collega's makkelijk aan boord te krijgen, ook als zij er ergens huiverig in staan. Daarnaast zorgt de analytische kant van Jeroen ervoor dat hij zaken snel inzichtelijk krijgt, en zijn collega's hier goed mee kan overtuigen. Jeroen is procesmatig zeer sterk en ziet snel mogelijkheden of processen te verbeteren, de efficiency te verhogen en zo kosten te besparen.

Jeroen heeft een opzegtermijn van 1 maand en een salarisindicatie van €6.300,- bruto per maand. 

Werkzaamheden

  • Strategisch, tactisch en operationeel verantwoordelijk voor het volledige ontwikkelings- en operationele proces
  • Het aansturen van de afdelingen, engineering, werkvoorbereiding, service, productie en logistiek.
  • Facilitair beheer en onderhoud.
  • Initiëren en implementeren van verbeterprocessen binnen de organisatie en het leiden van verbeterprojecten, gebaseerd op Lean, Six sigma en 5S
  • Het herinrichten van de logistieke organisatie. Als gevolg van de herinrichting is de voorraad nu voor 98% betrouwbaar en wordt betrouwbaarheid gewaarborgd door cyclecounting.
  • Het introduceren van KPI's en een "operational dashboard". Doorgevoerde verbeteringen hebben ervoor gezorgd dat er nu inzicht is in voorraad beschikbaarheid, lever betrouwbaarheid en efficiency in productietijd. Tevens is nu voor- & nacalculatie mogelijk.
  • Verbeteren van het inkoopbeleid en proces. Financieel voordeel en verbeterde leveringscondities behaald middels strengere selectie van leveranciers.
  • Coördineren en managen van de volledige bedrijfsverhuizing. Direct aanspreekpunt voor aannemers, onderaannemers en leveranciers ten behoeve van het volledige nieuwbouwproject.
  • Direct en indirect leidinggevend aan 13 personen

Functie

Operations & R&D Manager

Leeftijd

42

Woonplaats

Salaris

Meer dan €5.000

Opleidingsniveau

HBO

Talenkennis

Nederlands, Engels , Duits en Frans in woord en geschrift

Computervaardigheden

Navision, MS Office: Word en Excel, Exact online, IFS