Arnout (Supply Chain Manager)

Arnout is een zeer ervaren Supply Chain Manager met veel ervaring in de FMCG industrie. Strategische planning is hem niet vreemd en hij heeft ook verschillende verbetertrajecten gedraaid. Daarnaast heeft hij een reorganisatie begeleid en voor de hele EMEA-regio de Supply Chain Planning van 8 fabrieken geoptimaliseerd. De wapenfeiten van Arnout zijn onder andere: het verhogen van productiviteit van medewerkers met een kostenreductie van 3% als resultaat (1400 FTE), het opzetten van nieuwe SC teams en het invoeren van 'end-to-end' replenishment en segmentatie in de planning. Arnout zijn aanpak is verfrissend en strategisch. Hij heeft veel ervaring met het opstellen van 'spelregels' voor de operationele afdelingen waardoor meer dan eens succesvolle veranderingen zijn ontstaan. Arnout is een Supply Chain Manager in hart en nieren en wil hier graag in verder. Bij zijn vorige werkgever heeft hij in goed overleg zijn baan opgezet; er was onvoldoende support vanuit het management voor de nodige veranderingen. Om die reden zoekt Arnout een nieuwe baan in een (FMCG) productie of handelsomgeving waar een complexe supply chain planning vereist is.

Arnout is een man met een sterk gevoel voor business- en procesverbeteringen. Hij heeft daarnaast de capaciteit om dit naar werkbare plannen te vertalen. Om die reden ligt zijn werk als leidinggevende en project manager hem erg goed. Hij is sociaal en makkelijk in de omgang. Dit geeft hem een gunfactor die hij kan gebruiken om de gewenste doelen intern en extern te behalen.

Arnout is per direct beschikbaar en heeft een bespreekbare salarisindicatie van €5.500,- bruto per maand.

Werkzaamheden

  • Nieuw SC team samengesteld
  • Principes van ‘end-to-end’ replenishment en product segmentatie ingevoerd in de planning.
  • Opzetten nieuwe Supply Planning afdeling (2 FTE), productie planning en voorraadbeheer: waarborgen beschikbaarheid van (semi-) finished goods.
  • Nieuwe planningsprocessen: Integratie van replenishment activities (‘end-to-end’ verantwoordelijkheid) en toepassen van productsegmentatie;
  • Stakeholder in het S&OP proces.
  • Verbeteren en integreren van systemen om het planningsproces te ondersteunen.

Functie

Supply Chain Manager

Leeftijd

48

Woonplaats

Breda

Salaris

Meer dan €5.000

Opleidingsniveau

WO

Talenkennis

Nederlands en Engels in woord en geschrift.

Computervaardigheden

SAP (ERP), SAP APO, MS Dynamics AX (ERP), MS Office; Word, Excel & PowerPoint