Emiel (Supply Chain Planner)

Emiel heeft ruim 3 jaar ervaring als Supply Chain Planner. Daarnaast is hij in het bezit van zijn WO-Master ‘’Supply Chain Management’’. Sinds 2 jaar is hij werkzaam als Supply Chain Planner bij een productieorganisatie in de voedingsmiddelenindustrie. Hierbij is hij verantwoordelijk voor het plannen van 5 productielijnen en voor het vooruitplannen van de personeelsplanning van 1 week. Verder houdt Emiel zich bezig met het voorraadbeheer van de verpakkingsmaterialen en maakt hij hier een wekelijkse forecast van.

Omdat Emiel van aanpakken houdt is hij intern ook een optimalisatieproject gestart. Hierin is Emiel een project aan het oppakken als projectleider waarbij wordt gekeken hoe het proces van verschepen geoptimaliseerd kan worden. Emiel is nu op zoek naar een nieuwe uitdaging binnen de supply chain. In een nieuwe functie is hij op zoek naar een variatie van werkzaamheden en een coördinerende rol. Dit ziet hij terug in een functie als Supply Chain Coördinator

Emiel is op ons overgekomen als een leergierige en sociale jongeman die graag ontdekt hoe dingen in elkaar steken. Hij bezit de unieke combinatie van een echte hands-on mentaliteit met het analytisch vermogen van een WO'er. Door zijn communicatieve vaardigheden en overzicht is hij in staat snel te schakelen met verschillende partijen en wilt hij daarnaast constant uitgedaagd worden in zijn functie. Emiel neemt graag de verantwoordelijkheid of leiding op zich, hij is dus echt een doorzetter en toont initiatief.

Emiel heeft 1 maand opzegtermijn, is fulltime beschikbaar en heeft een salarisindicatie van € 3.600,- bruto per maand.

 

Werkzaamheden

  • Verantwoordelijk voor het plannen van 5 productielijnen;
  • Verantwoordelijk voor de personeelsplanning door te geven van 1 week vooruit aan een intern uitzendbureau welke deze uitvoert;
  • Voorraadbeheer bijhouden en het betstellen van de verpakkingsmaterialen;
  • Wekelijkse forecast maken van de verpakkingsmaterialen;
  • Intern een project aan het oppakken als projectleider waarbij wordt gekeken hoe het proces van verschepen geoptimaliseerd kan worden. 

Functie

Supply Chain Planner

Leeftijd

27

Woonplaats

Dordrecht

Salaris

€3.500 tot €4.000

Opleidingsniveau

WO

Talenkennis

Nederlands en Engels goed in woord en geschrift.

Computervaardigheden

SAP en Microsoft Office; Excel (goed), Word en PowerPoint