Charlotte (Supply Chain Coördinator)

De afgelopen jaren heeft Charlotte haar kennis van supply chain processen enorm uitgebouwd, waarvan zij 12,5 jaar bij één en dezelfde werkgever werkzaam is geweest. Bij deze producent van hardware heeft zij zich opgewerkt tot Supply Chain Coördinator. Voor deze opdrachtgever is Charlotte een jaar in Australië geweest om daar de samenwerking tussen Sales en Supply Chain te optimaliseren. In deze functie was zij verantwoordelijk voor het coördineren en optimaliseren van demand en supply voor Azië. Dit deed zij onder andere door zorg te dragen voor de voorraadoptimalisatie, het coördineren van nieuwe product introducties en het uitfaseren van oude producten. Momenteel houdt Charlotte zich bij haar nieuwe werkgever, een kabelproducent, bezig met een tijdelijk project van een jaar. Hier houdt zij zich bezig met de optimalisatie van het inkoopproces. Charlotte wil nu graag aan de slag in een coördinerende rol binnen de Supply Chain. Daarom is zij op zoek naar een functie als Supply Chain Coördinator.

Charlotte staat stevig in haar schoenen en heeft een duidelijke mening. Het creëren van draagvlak binnen een organisatie is iets waar ze goed in is, dit heeft er destijds in Australië voor gezorgd dat haar nieuwe aanpak dankzij goede communicatie stuitte op weinig weerstand. Wanneer Charlotte ergens enthousiast over is dan zal ze dit zonder aarzelen aanvliegen. Charlotte is een aanwezige persoonlijkheid binnen kantoor. Ze weet graag wat er speelt binnen een organisatie zodat ze het voor zichzelf mogelijk maakt om met een helikopterview naar processen te kunnen kijken.

Charlotte heeft een opzegtermijn van een maand en heeft een salarisindicatie van € 3.700,- op basis van 36 uur.

Werkzaamheden

  • Verantwoordelijk voor een tijdelijk project van één jaar waarin zij het inkoopproces opnieuw opzet, optimaliseert en implementeert;
  • Coördineren van procesmatige implementatie van een nieuw systeem;   

Functie

Supply Chain Coördinator

Leeftijd

35

Woonplaats

Salaris

€3.500 tot €4.000

Opleidingsniveau

HBO

Talenkennis

Nederlands en Engels uitstekend in woord en geschrift.

Computervaardigheden

Tableau, Oracle, Oracle Demantra