Martijn (Supply Chain Planner)

Martijn kun je zien als een hbo-starter met enige werkervaring. Op dit moment is hij Productie- en Logistiek Coördinator bij een meubelproducent. Hier zorgt hij ervoor dat drie assemblagelijnen kunnen werken door het opstellen van de productie-, capaciteit- en materiaalplanning. Hij zorgt voor de allocatie van de juiste halffabricaten en eindproducten en zorgt voor een soepel logistiek proces in het warehouse. Daarnaast zorgt hij voor voldoende personeel op de lijnen. Martijn neemt ook een stukje inkoop voor zijn rekening. Eerder liep hij stage bij een groot automotive bedrijf waar hij steeds meer verantwoordelijkheid kreeg voor de Nederlandse Distributieafdeling. Hier is zijn liefde voor een soepele distributie ontstaan. Martijn wil graag werken in een grotere organisatie met een sterke Supply Chain, waar genoeg te doen is! Of dit Supply Chain Coördinator, Inkoper of Material Planner moet worden hangt af van de geboden uitdaging.

Martijn hebben wij ervaren als een slimme jongeman die gemakkelijk in processen kan denken. Hij kan goed het overzicht op de hele keten houden, waardoor hij weet wat er operationeel moet gebeuren om het proces soepel te laten verlopen. Hij heeft een no-nonsense persoonlijkheid, wat er voor zorgt dat hij gemakkelijk kan schakelen met verschillende lagen binnen de organisatie.

Martijn heeft een opzegtermijn van 1 maand en een salarisindicatie van €2.500,- bruto per maand.

Werkzaamheden

  • Verantwoordelijk voor de korte termijn material-, capaciteit- en productieplanning.
  • Verantwoordelijk voor de interne logistiek van halffabricaat tot eindproduct.
  • Het aansturen van drie assemblagelijnen in de vorm van 12 medewerkers in 2 ploegen (van standaard sets tot losse producten). 
  • Verbeteren van logistieke en productieprocessen.
  • Zorgen voor voor een goede voorraadallocatie van alle eindproducten door met de warehouse medewerkers een capaciteitsplan op te stellen.
  • Verantwoordelijk voor een deel productie-inkoop en afstemming met de suppliers.
  • Contact met de vaste transporteurs.

Functie

Supply Chain Planner

Leeftijd

25

Woonplaats

Breda

Salaris

€2.500 tot €3.000

Opleidingsniveau

HBO

Talenkennis

Nederlands en Engels in woord en geschrift

Computervaardigheden

SAP (ERP), MS Office; Word, Excel en PowerPoint