Daniëlle (Material Planner)

Daniëlle is een ervaren Spare Parts- en Material Planner. Haar meer dan 10 jaar werkervaring spreekt voor zich. Sinds 2010 is Daniëlle actief als Material Planner bij een bedrijf dat dieselmotoren produceert. Zij verzorgt de planning voor het distributiecentrum, besteld nieuwe motoren en begeleidt het hele proces in het ERP systeem. In haar werkzaamheden daar voor was zij de eindverantwoordelijke Spare Parts Officer bij een producent van veiligheidssystemen. Hier was zij verantwoordelijk voor een goede en tijdige levering van materiaal aan alle klanten in de EMEA regio. Daniëlle moest daar snel voor schakelen, zorgen dat KPI's zoals 'Supplier Performance' gewaarborgd waren en ze was verantwoordelijk voor het forecasten van benodigde spare parts. In haar carrière staat voor Daniëlle communicatie met klant en collega's centraal, iets wat ze erg goed doet. Vanwege onvoldoende uitdaging in haar huidige werkzaamheden is ze op zoek naar een nieuwe uitdaging middenin de organisatie.

Daniëlle is iemand die erg goed op haar plek lijkt te zijn in een logistieke/productie omgeving. Ze is het type waar je niet makkelijk overheen loopt terwijl ze wel heel vriendelijk blijft. Daarnaast kan ze snel verschillende systemen doorgronden. Ze combineert dus een analytische blik met een pragmatische en doelgerichte instelling! 

Daniëlle heeft een opzegtermijn van één maand en een bruto salarisindicatie van €3.600,- per maand.

Werkzaamheden

  • Material planning en ordering van (grote) diesel motoren en -generatoren voor onder andere Marine, Mining en Automotive toepassingen.
  • Automatische reports opgesteld die naar betrokkenen in het bedrijf gaan, bijvoorbeeld over de open staande orders en missende onderdelen voor productie.
  • Het monitoren van verschillende KPI’s, zoals het benchmarken van suppliers en kwaliteit.
  • Verantwoordeijk voor het Data Management met betrekking tot de materialen.
  • Verantwoordelijk als key-user van Oracle OBIEE ERP.

Functie

Material Planner

Leeftijd

38

Woonplaats

Breda

Salaris

€3.500 tot €4.000

Opleidingsniveau

HBO

Talenkennis

Nederlands en Engels in woord en geschrift.

Computervaardigheden

Oracle (ERP, key-user), Movex ERP, SAP (ERP, key-user), Manhatten WMS (key-user)