Inez (WO Starter Supply Chain)

Inez is in 2012 naar Nederland verhuisd om de opleiding International Logistics Engineering te volgen. Na het behalen van haar diploma is ze begonnen aan de Master Supply Chain Management, waar ze binnenkort aan afstudeert. Tijdens haar eerste studie heeft Inez bij uiteenlopende internationale organisaties stage gelopen. Gedurende het eerste jaar heeft Inez ervaring opgedaan bij een ziekenhuis waar ze de opslagruimte van alle producten heeft geoptimaliseerd. Vervolgens is ze stage gaan lopen bij een logistiek dienstverlener waar ze onderzoek heeft gedaan naar de informatiestroom op de verkeersafdeling. Op basis van haar onderzoek heeft ze volledige werkinstructies geschreven die de werknemers moeten volgen. Haar afstudeerstage heeft ze bij een intermodaal transportbedrijf gelopen. Hier heeft Inez een intermodale verbinding tussen Nederland en Spanje onderzocht. Hiervoor is ze naar Parijs gegaan om marktonderzoek te verrichten en heeft ze veel concurrenten gesproken. Haar uiteindelijke advies was om samen een route te ontwerpen met de concurrent en dit wordt momenteel geïmplementeerd. Met deze afstudeerstage is Inez geselecteerd als vertegenwoordiger van haar opleiding voor een logistieke award. Op dit moment is Inez bezig met haar afstudeerscriptie voor haar Master. Zij doet onderzoek naar de horizontale samenwerking tussen fabrikanten op logistieke activiteiten. Hiermee wil ze barrières en nieuwe kansen in kaart brengen en presenteren aan fabrikanten. Inez studeert binnenkort af en is daarom op zoek naar een functie waar ze haar ervaring en kennis van de afgelopen jaren kan toepassen. Dit doet ze het liefst in een leuke, uitdagende functie als Supply Chain Planner of Inkoper.

Inez is een sociale en vriendelijke jongedame met uitstekende communicatieve vaardigheden. Zij is iemand waar je makkelijk mee kan praten en daarnaast ook goed luistert. Zij werkt dan ook het liefst in teamverband. Daarnaast is zij resultaatgericht en analytisch heel sterk. Ze geeft niet snel op en vindt het fijn om naar een doel toe te werken. Omdat ze sterk gericht is op persoonlijke ontwikkeling wil ze graag voor een organisatie werken waarbij dit gestimuleerd wordt. Inez beheerst de Spaanse en Engelse taal uitstekend.

Inez is vanaf augustus fulltime beschikbaar en heeft een salarisindicatie van € 2.500,- bruto per maand.

Werkzaamheden

  • Onderzoek naar het ontwerpen van een optimale intermodale verbinding tussen Nederland en Spanje. 
  • Marktonderzoek uitgevoerd in Spanje 
  • Een conferentie in Parijs bezocht om concurrenten te interviewen
  • Het vergelijken van een route door samen te werken of het alleen aan te bieden
  • Prijs, kwaliteit en tijd vergeleken en geanalyseerd in Excel
  • Advies: Inez heeft geadviseerd om in samenwerking met concurrenten een route te ontwikkelen en uit te voeren. Dit wordt momenteel geïmplementeerd. 

Functie

WO Starter Supply Chain

Leeftijd

25

Woonplaats

Breda

Salaris

€2.500 tot €3.000

Opleidingsniveau

WO

Talenkennis

Spaans, Engels, Nederland en Frans goed in woord en geschrift.

Computervaardigheden

Microsoft Visio, Igrafx, Arena Simulation, Xpress Ive, MS Office; Excel, Word, PowerPoint