Marie (Junior Inkoper)

Marie is sinds deze zomer in het bezit van haar hbo-diploma Logistiek & Economie. Tijdens haar derdejaarsstage richtte ze zich vooral op magazijnoptimalisatie, maar de focus van haar afstudeerstage lag op de inkoop. Haar onderzoek naar de verbetering van inkoopprocessen met betrekking tot bouwprojecten was zo overtuigend dat zij direct een baan aangeboden kreeg bij haar stagebedrijf. In deze functie als Inkoopcoördinator is Marie verantwoordelijk voor het sourcen naar vaste leveranciers, en het opstellen van de contracten en afspraken. Daarnaast is zij een belangrijke schakel tussen de inkopers, leveranciers en projectleiders. Hoewel zij het erg naar haar zin heeft bij haar huidige werkgever, heeft zij het gevoel dat zij zich hier niet voldoende kan ontwikkelen. Marie is daarom op zoek naar een nieuwe uitdaging als Inkoper

Marie is een spontane, sociale jongedame met een flinke dosis pit. Met haar commerciële instelling en proactieve houding gaat ze altijd voor maximaal resultaat. Zo wist zij haar manager te overtuigen een afstudeerplaats te creëren in combinatie met haar bijbaan. Ze is sterk in haar communicatie en neemt graag het voortouw. Hierdoor brengt ze haar visie en doelen makkelijk over op anderen, en bouwt ze gemakkelijk banden op. Doordat Marie erg gestructureerd te werk gaat, was zij met regelmaat projectleidster tijdens haar studie.

Marie heeft een opzegtermijn van één maand, is fulltime beschikbaar en heeft een salarisindicatie van € 2.600,- bruto per maand.

Werkzaamheden

  • Sourcen naar nieuwe leveranciers en contact leggen met als doel een vaste samenwerking;
  • Opstellen en bewaken van contracten omtrent prijzen en leverafspraken (SLA's) met leveranciers en aannemers;
  • Contact onderhouden en schakelen met leveranciers en projectleiders omtrent lopende projecten en bewaken van SLA's;
  • In kaart brengen brengen van knelpunten en het verbeteren van processen.

Functie

Junior Inkoper

Leeftijd

22

Woonplaats

Regio Spijkenisse

Salaris

€2.500 tot €3.000

Opleidingsniveau

HBO

Talenkennis

Nederlands en Engels uitstekend in woord en geschrift

Computervaardigheden

Navision, SAP en MS Office; Excel (gevorderd), Word en PowerPoint