Daan (Supply Chain Planner)

Daan is een Supply Chain Planner van 32 jaar oud. Hij heeft een aantal jaren relevante werkervaring met voorraadbeheer, planning en forecasting. Deze ervaring heeft hij opgedaan bij één werkgever: een bedrijf dat haar sensoren wereldwijd verkoopt. Daan schakelt dagelijks met magazijnen in o.a. Latijns Amerika, de VS, Zuid Afrika en Australië. Het is de kunst om daarbij met verschillende werkculturen en tijdzones om te kunnen gaan. Hij regelt bijvoorbeeld de intercompany voorraadorders en corrigeert en rapporteert mutaties. Daarnaast is hij verantwoordelijk voor 'New Product Introductions'. Voordat Daan in zijn huidige rol terecht kwam was hij onder andere order coördinator en logistiek specialist. Hij heeft daardoor brede kennis van interne en externe logistieke processen. Vanwege de lange reistijd naar zijn werk (2+ uur per dag) is Daan op zoek naar een nieuwe uitdaging dichter bij huis, bijvoorbeeld als Supply Chain Coördinator of Voorraadbeheerder.

Daan is op ons overgekomen als een rustige, vriendelijke man die communicatief goed uit de verf komt. Hij komt assertief over! Daarnaast zegt hij zelf niet snel in de stress te schieten en zich graag behulpzaam richting collega's op te stellen. Een fijne aanwinst voor menig team!

Daan is in overleg beschikbaar en heeft een opzegtermijn van 1 maand, daarnaast heeft hij een salarisindicatie van €3.100,- bruto per maand. 

Werkzaamheden

  • Verantwoordelijk voor het voorraadbeheer van alle eigen magazijnen buiten Nederland.
  • Het beheren van de planning en de forecast door afstemming met de lokale Sales afdelingen.
  • Op basis hiervan intercompany en voorraadorders aanmaken in SAP.
  • Het plannen van de voorraden bij monteurs en andere installatiepartijen.
  • Het verwerken van STO’s.
  • Verantwoordelijk voor het bepalen van inforecords en het maandelijkse doorvoeren van voorraadcorrecties.
  • Het rapporteren van overzichten vanuit Excel.
  • Fungeren als back-up van de planner voor het magazijn in NL en de NPI specialist.

Functie

Supply Chain Planner

Leeftijd

32

Woonplaats

Breda

Salaris

€3.000 tot €3.500

Opleidingsniveau

HBO

Talenkennis

Nederlands en Engels in woord en geschrift

Computervaardigheden

ERP (Navision, SAP), MS Office, MS Visio, CRM