Robert (Productieplanner)

Robert is een hands-on professional in de Supply Chain met zeven jaar ervaring. Hij werkt als Internal Project Manager bij een productiebedrijf in de staal- en metaalsector. Robert is hier bezig met het implementeren van een ERP-systeem en verantwoordelijk voor het vertalen van klantorders naar interne orders. Daarnaast bewaakt hij de voortgang van leveringen en coördineert hij verbeterprojecten omtrent kosten, kwaliteit en informatievoorzieningen. Vóór zijn huidige functie was hij vier jaar werkzaam als Cell Planner (Productieplanner) bij een technisch productiebedrijf. Robert was hier aansprakelijk voor de planning van drie verschillende productgroepen, van A tot Z. Hier heeft hij een master buildplan vertaald naar een optimale planning, de voortgang bewaakt en leveringen/spoedorders verwerkt in het productieplan. In het verleden heeft hij, bij hetzelfde bedrijf, ook gewerkt als Mechanical Assembler en CNC Frezer, waardoor hij ook nog eens erg technisch en handig is. Bij zijn huidige werkgever is Robert verantwoordelijk voor de werkvoorbereiding en het plannen van de monteurs. Ook koopt hij de benodigde materialen in. Vanwege structureel overwerk, is Robert op zoek naar een nieuwe uitdaging als Productieplanner/Supply chain Planner, waar hij zijn expertise kan toepassen in de praktijk.

 

Robert is een handige professional met verschillende achtergronden. Doordat hij zichzelf omhoog heeft gewerkt is hij van meerdere markten thuis. Zijn doorzettingsvermogen en secure werkwijze zorgen ervoor dat hij gedreven en gestructureerd te werk gaat. Robert is flexibel en stressbestendig, wat maakt dat hij zich goed vast kan bijten in zijn werkzaamheden en daarnaast ook zijn collega’s te hulp kan schieten. Door zijn coördinerende ervaringen is hij een teamplayer en sociaal, maar weet hij ook zeker de touwtjes in handen te nemen.

 

Robert heeft een opzegtermijn van één maand en een salarisindicatie van € 3.700,- bruto per maand.

Werkzaamheden

  • Verantwoordelijk voor de werkvoorbereiding;
  • Plannen van monteurs (service planning);
  • Afspraken maken met de klanten;
  • Contact met de leveranciers;
  • Storingen aannemen;
  • Benodigde materialen inkopen;
  • Offertes opvragen bij leveranciers.

 

Functie

Productieplanner

Leeftijd

35

Woonplaats

Oosterhout

Salaris

€3.500 tot €4.000

Opleidingsniveau

HBO

Talenkennis

Nederlands, uitstekend in woord en geschrift. Engels, uitstekend in woord en geschrift. Duits, goed in woord en geschrift.

Computervaardigheden

ERP (Oracle, IFS, SAP), MS Office (Excel, Word, Outlook, PowerPoint)