Celine (HBO Starter Supply Chain)

Celine is een van jongedame die bijna afstudeert aan de opleiding Logistics Engineering. Tijdens deze opleiding heeft zij verschillende stages gelopen, waar zij met name de verschillende processen binnen de organisaties heeft geanalyseerd en gekeken waar er verbeteringen te maken waren. Hierbij heeft zij gebruik gemaakt van de Lean Six-Sigma methodiek. Bij één van haar stage's heeft Celine KPI's geïntroduceerd voor de afdeling. Waardoor zaken meetbaar werden en knooppunten inzichtelijk. De aanbevelingen zijn geïmplementeerd. Daarnaast heeft Celine een klein half jaar een tijdelijke baan gehad als inkoper, hier heeft zij zich met name met de inkoop van technische onderdelen beziggehouden. Celine is samen met Extra-Talent op zoek naar een leuke startersfunctie in de Supply Chain, waar zij haar kennis en ervaring in de praktijk kan brengen.

Celine is spontane dame, die zich makkelijk aanpast aan haar omgeving. Door haar goede communicatieve vaardigheden, weten haar collega's altijd waar ze aan toe zijn en wat ze aan Celine hebben. Tel hierbij haar analytische vaardigheden op en je hebt met haar iemand die zaken makkelijk inzichtelijk maakt en daarbij er voor zorgt dat andere het ook kunnen begrijpen. Daarnaast is Celine flexibel, wat er voor zorgt dat zij zich makkelijk.

Celine is in overleg beschikbaar en heeft een salarisindicatie van € 2.750,- bruto per maand. 

Werkzaamheden

Verbeteringsvoorstel voor het orderafleveringsproces aandragen bij de Juice Business Unit op basis van de Lean en Six Sigma-methodieken.
 

  • Orders verwerken om te kijken waar zich problemen voordoen
  • Proces analyseren vanaf order plaatsing tot uitlevering
  • Analyseren van beschikbare date
  • Inventariseren van de eisen en de belangrijke waarde van de klant
  • Vergelijken van sterke en zwakke punten van de organisatie en hoe deze zich verhouden met de wensen en eisen van de klant

Functie

HBO Starter Supply Chain

Leeftijd

36

Woonplaats

Salaris

€2.500 tot €3.000

Opleidingsniveau

HBO

Talenkennis

Nederlands, Engels en Spaans goed in woord en geschrift.

Computervaardigheden

ERP, MS Office; Word en Excel