Leo (WO Starter Supply Chain)

Leo is een Starter in de Supply Chain die eigenlijk al lang geen starter meer is. In juli verwacht hij de WO-opleiding Supply Chain Management af te ronden. Echter is hij al vanaf 2009 werkzaam binnen een productiebedrijf in de foodbranche. Daar is hij begonnen als parttime schoonmaker, later in de productie gaan werken en vanaf het moment dat hij de studie Technische bedrijfskunde is gaan volgen, is hij zich bezig gaan houden met het ondersteunen van de operations manager. Zo heeft hij investeringsanalyses uitgevoerd en is hij bezig geweest met verbeterprojecten. Dit deed hij altijd een paar dagen in de week naast zijn studies. Op dit moment werkt hij aan zijn afstudeeronderzoek waar hij onderzoek doet naar het verplaatsen van tweedelijnszorg (ziekenhuizen) naar nuldelijnszorg (GGZ) en wat hier procesmatig allemaal bij komt kijken. Tijdens zijn hbo-opleiding heeft Leo stage gelopen bij twee productiebedrijven. Hier heeft hij zich beziggehouden met een strategisch marketingplan schrijven, met als doel het aanboren van een nieuwe markt en het ontwerpen en implementeren van een ISO 14001 milieumanagementsysteem. Tijdens zijn studies en gedurende zijn huidige bijbaan is Leo tot de conclusie gekomen dat hij het beste past binnen een productiebedrijf. Hierin heeft hij ervaren dat zowel het procesmatige, het operationele als het commerciële gedeelte hem aanspreekt. Om die reden is hij nu dan ook op zoek naar een leuke functie waarin hij zijn opgedane ervaring verder kan ontwikkelen.

Leo is iemand die ondanks zijn jonge leeftijd toch aardig wat ervaring heeft opgedaan. Dit is hem niet komen aanwaaien, met name de groei die hij heeft mogen doormaken in zijn huidige bijbaan, is iets wat Leo typeert. Hij voelt zich nergens te goed voor en ziet en grijpt kansen wanneer deze zich voordoen. Daarnaast is Leo analytisch sterk waardoor hij zaken makkelijk inzichtelijk krijgt, communiceert hij makkelijk met klanten, leveranciers en collega's. Leo staat ook altijd klaar voor zijn collega's als deze met vragen zitten. Zijn resultaatgerichte aanpak zorgt er in combinatie met zijn eerder genoemde vaardigheden voor dat iedereen snel en duidelijk weet waar hij aan toe is. Kortom met Leo haal je iemand binnen die over een hoog kennisniveau beschikt en de vaardigheden bezit om de juiste dingen te doen!

Leo is vanaf augustus beschikbaar en heeft een salarisindicatie van € 3.000,- bruto per maand.

Werkzaamheden

Strategisch marketingplan schrijven voor de regio's Scandinavië en het Verenigd Koninkrijk. 

  • Maken van een interne analyse 
  • Verzorgen van een externe analyse
  • Confrontatiematrix  verzorgen
  • Waardestrategie toepassen

Tijdens deze stage heeft Luuk zich bezig gehouden met het het vinden van een nieuwe markt, hierbij is hij uitgekomen bij het Verenigd Koninkrijk.

Functie

WO Starter Supply Chain

Leeftijd

23

Woonplaats

Salaris

€3.000 tot €3.500

Opleidingsniveau

WO

Talenkennis

Nederlands en Engels goed in woord en geschrift.

Computervaardigheden

MS office, Ms Project, MS Visio, Ms Acces