Sammy (HBO Starter Supply Chain)

Sammy is een jongeman die graag een eerste uitdaging in de Supply Chain aan wil gaan. Sammy heeft zijn Bachelor diploma in Bedrijfseconomie behaald en is daarna o.a. aan een premaster Supply Chain Management begonnen, die hij niet heeft afgemaakt. De afgelopen 3,5 jaar werkt Sammy als Adviseur Dagelijkse Bankzaken bij een grote bank. Hier behandelt hij (complexe) klantvragen over alle bankproducten gericht op particulieren. Soms zijn dit standaard productvragen en in andere gevallen kan het gaan om diepere klachten en problemen. Toch wil Sammy graag werken in een omgeving die hem eerder al aantrok: de Supply Chain. Hij heeft stage gelopen bij een Logistiek Dienstverlener in Egypte en verschillende DC's van binnen gezien. Hij is geschikt voor een mooie startersfunctie, bijvoorbeeld als inkoper.

Sammy is een sociale man die bezit over doorzettingsvermogen. Hij is leergierig en pikt snel dingen op. Binnen de functie bij de bank is een analytisch vermogen van belang, elke vraag is namelijk anders. Mensen omschrijven hem als sociaal en vriendelijk. Iets wat wij ook van hem kennen. Sammy gaat gemakkelijk contacten aan, iets wat hem ook geschikt maakt voor meer commerciële functies.

Sammy is in overleg beschikbaar en heeft een salarisindicatie van € 2.500,- bruto per maand.      

Werkzaamheden

  • Verantwoordelijk voor het geven van uiteenlopend advies over dagelijkse bankzaken. Dit kan gaan over betalen, internet bankieren, overboekingsproblemen, passen, creditcards etc.
  • Het oplossen van klachten door direct actie te ondernemen richting klant en betrokken interne afdelingen.
  • Het verkopen van diverse bankproducten.
  • Het achterhalen van de oorzaak van complexe klantvragen.
  • Meegewerkt aan een tijdelijk project gericht op het begeleiden van een moeilijke klantgroep richting een nieuwe manier van bankzaken.

Functie

HBO Starter Supply Chain

Leeftijd

26

Woonplaats

Breda

Salaris

€2.500 tot €3.000

Opleidingsniveau

HBO

Talenkennis

Nederlands, Engels, Arabisch goed in woord en geschrift.

Computervaardigheden

MS Office; Word, Excel & PowerPoint, Siebel (CRM)