Berend (Supply Chain Analist)

Berend is een analytische man die al meer dan 10 jaar ervaring heeft binnen de Supply Chain. Hij heeft ervaring met Inkoop, Supply Chain Planning en Demand planningen. Hij maakte de forecasts en analyses van de grote assortimenten bij een grote internationale handelsonderneming. Daarnaast was hij projectleider van het Slim4 systeem en adviseerde hij Sales en Category Management op de gebieden van Voorraadplanning en Supply Chain. Hierbij heeft Berend ook de operationele inkoop gedaan. Hiervoor heeft hij veel contact gehad met leveranciers omtrent prijzen en levertijden en heeft hij leverancier beoordelingen gemaakt. Berend heeft een groot aantal werkprocessen vertaald naar standaard werkinstructies op de vlakken van forecasting, orderbeheer en communicatie richting de klant. Daarnaast hield hij zich bezig met de opleiding van andere forecasters in samenwerking met Slimstock. Berend was het aanspreekpunt voor de andere Supply Chain medewerkers en kan in principe voor elk product de forecast parameters bedenken, instellen en monitoren. In zijn huidige functie is hij verantwoordelijk voor de implementatie van een nieuw ERP systeem. Hierbij traint hij ook de mensen op de afdeling voorraadbeheer en is ook verantwoordelijk voor het beheren van de voorraad. Ook is hij verantwoordelijk voor de inkoop en ook hier heeft hij contact met leveranciers omtrent prijzen en levertijden. Hij sourct ook nieuwe leveranciers. Omdat in zijn huidige functie zijn contract afloopt, is Berend op zoek naar een nieuwe uitdaging. Zijn voorkeur gaat naar operationele inkooprollen of planningsfuncties.

Berend is een rustige, slimme man. Hij is analytisch erg goed en kan zelfstandig maar ook teamgericht te werk gaan. Hij vindt dat je altijd in ontwikkeling moet blijven en leert daarom ook graag bij. Berend is verder te typeren door zijn resultaatgerichte en nauwkeurige houding.        

Berend heeft een opzegtermijn van 1 maand, is 32-40 uur per week beschikbaar en een salarisindicatie van €3.400 bruto per maand op basis van 40 uur.     

Werkzaamheden

  • Verantwoordelijk voor het voorraadbeheer;
  • Alsook verantwoordelijk voor het implementeren van Slim4 (ERP);
  • Trainen van de afdeling voorraadbeheer;
  • Inkopen van goederen;
  • Het plaatsen van de inkooporders;
  • Bewaken en onderhandelen van de levertijden;
  • Contact met leveranciers omtrent levertijden en prijzen;
  • Interne afstemming met verkoop/ categorie management/ productie over in te kopen hoeveelheden;
  • Uitgebreide ervaring met voorraadbeheer en alle processen daaromheen;
  • Key user van slim4 (inkoop/ voorraadbeheer software).

Functie

Supply Chain Analist

Leeftijd

45

Woonplaats

Breda

Salaris

€3.500 tot €4.000

Opleidingsniveau

HBO

Talenkennis

Nederlands en Engels in woord en geschrift.

Computervaardigheden

MS Office (Word, PowerPoint, Excel), ERP (MS Dynamics)