Yuri (Supply Chain Analist)

Yuri is een Supply Chain Analyst die op diepgaand niveau analyses kan maken. Dit doet hij op basis van voeding uit het hele bedrijf. Hij maakt namelijk modellen die continue een bijdrage blijven leveren aan het bedrijf en wat voor een duidelijke Business Intelligence zorgt. Hij is gaan werken als import en export manager bij een farmaceutisch bedrijf. Hij maakte afspraken met de klant en leverancier. Dit sprak hem zo aan dat hij koos om een MBA te doen in het veld van Supply Chain – om die reden is hij naar Nederland verhuist. Yuri heeft zich de taal snel eigen gemaakt. Na zijn studie is hij zich gaan verdiepen in ERP ontwikkelingen en diepgaande analyses op de Supply Chain. Yuri vindt dat dit de toekomst is. Yuri heeft een uitdaging nodig waar hij op strategisch niveau modellen en BI kan ontwikkelen voor de Supply Chain.

Yuri is een gezellige man die communicatief sterk is. Hij heeft een goed ontwikkeld gevoel voor taal en kan zich daardoor makkelijk uitdrukken. Iets wat ook blijkt uit het tempo waarmee hij Nederlands heeft geleerd. Hij brengt graag inzichten boven water waar een bedrijf eerst niet bij stil stond. Hij wil een bedrijf goed leren kennen en de processen ontdekken. In een kennismakingsgesprek praat hij graag met iemand op strategisch niveau om te kijken wat de ambitie is van het bedrijf.

Yuri heeft een opzegtermijn van 1 maand en een bruto salarisindicatie van € 3.900,- per maand.

Werkzaamheden

  • Sales and Statistical Forecasting.
  • Vaststellen van volwaardige KPI’s om Sales en Supply te analyseren en op basis van die KPI’s knelpunten te bepalen.
  • Demand en Supply flow beheren en analyseren.
  • Cost breakdown analysis en Demand Segmentation om voor optimale voorraad-instellingen te zorgen;
  • Analyse van machine utilizations en bezetting met als doel een tijds- en kosten-efficiënte productiewheel te ontwikkelen.
  • Oprichten en runnen van S&OP meeting voor het managementteam
  • Overname Productie en Supply Planning bij afwezigheid van collega’s
  • Wekelijks aan Finance, Productie en Supply Management rapporteren om ervoor te zorgen dat het operationele proces stabiel blijft.

Functie

Supply Chain Analist

Leeftijd

31

Woonplaats

Tilburg

Salaris

€3.000 tot €3.500

Opleidingsniveau

WO

Talenkennis

Nederlands, Engels, Oekraïens & Russisch in woord en geschrift.

Computervaardigheden

ERP (BaanLN, KS Profiel, Quintiq), Programmeertaal (Quill), Database (ODBC), Forecast Pro, MS Excel