Mirjam (Supply Chain Analist)

Mirjam is een zeer ervaren Supply Chain Analist met werkervaring die ze opgedaan heeft in binnen- en buitenland. Haar laatste baan was die van Supply Planning Analyst bij een grote speler in versproducten. Hier waren het analyseren van trends, het maken van forecasts en het bijhouden van BI modellen haar belangrijkste verantwoordelijkheden. Mirjam heeft ervaring met praktisch elke rol binnen de keten, van de operatie tot aan de analyses. Ze heeft in Afrika gewerkt voor o.a. humanitaire organisaties, de Nederlandse ambassade en voor een groot frisdrankmerk. Iets waar je sterk voor in je schoenen moest staan. Later werkte ze in de UK voor een technisch productiebedrijf en een groothandel. Mirjam is perfect geschikt voor functies als Senior Supply Chain Coördinator, -Analist of -Planner

Mirjam heeft ondertussen veel bagage opgebouwd, zowel persoonlijk als professioneel. Dit maakt haar een stabiele factor die vanuit veel verschillende perspectieven naar zaken kan kijken. Ze is verantwoordelijk, kent doorzettingsvermogen en een uitstekende discipline. Ze heeft een rustige manier van spreken en zal niet snel de meest dominante persoon zijn in de ruimte - maar ze weet wel wat assertiviteit is.

Mirjam is in overleg (liefst per September) beschikbaar en heeft een bespreekbare salarisindicatie van € 4.400,- bij fulltime werk. Ze is in de basis 32 uur beschikbaar, maar ook dit is bespreekbaar.

Werkzaamheden

  • Weekelijkse meetings met 5 regio's (EMEA breed) om de forecasts uit het veld aan te passen en te bespreken.
  • Verantwoordelijk voor een wekelijks Supply Rapport en de presentatie hiervan tijdens de Business Review meeting.
  • Het bijhouden en updaten van Quantrix modellen (BI).
  • Het verzamelen, analyseren en rapporteren van forecast betrouwbaarheid cijfers van verschillende regio's.
  • Het analyzeren van trends in productiecurves en parameters.

Functie

Supply Chain Analist

Leeftijd

45

Woonplaats

Breda

Salaris

€4.000 tot €4.500

Opleidingsniveau

HBO

Talenkennis

Nederlands en Engels in woord en geschrift, Duits en Spaans redelijk in woord en geschrift.

Computervaardigheden

MS Excel (advanced level), SAP APO, Mercia Enterprise, Business Information BOXI, Quantrix, MS Word