Laura (Logistiek Engineer)

Laura is een high-potential Supply Chain talent met veel ervaring op het verbeteren en standaardiseren van diverse processen. Ze heeft ervaring met Productie, Logistiek en Warehousing. Ze brengt structuur aan in bedrijfsprocessen en kan deze duidelijk omzetten in procesbeschrijvingen en SOP's. Laura heeft zichzelf ondertussen ontwikkeld als de LEAN manager binnen haar huidige werkgever. Hier pakt ze binnen elke afdeling verschillende zaken samen met de betrokken werknemers. Zo vindt ze naar commitment van de hoogste tot de onderste laag van de business en boekt ze gemakkelijk resultaat. Laura is op zoek naar een nieuwe uitdaging dichter bij huis, het liefst een uitdaging waar een brede Supply Chain bestaat met genoeg projecten om te coördineren.

Laura is niet voor één gat te vangen en weet van nature structuur aan te brengen. Ze werkt gemakkelijk om weerstand heen, bijvoorbeeld door de verbeterverantwoordelijkheid bij mensen zelf neer te leggen. Daarnaast beschikt ze over een sterk beeldend vermogen van waaruit ze bedrijfsprocessen duidelijk in kaart krijgt. Laura kan voor diverse analytische, coördinerende en coachende werkzaamheden goed ingezet worden.

Laura heeft een opzegtermijn van 1 maand en een bespreekbare salarisindicatie van € 4.000,- bruto per maand.

Werkzaamheden

  • Verbeteren en standaardiseren van bestaande interne processen (operationeel en bedrijfsmatig). Door het zoveel mogelijk standaardiseren van processen en deze te verwerken in een procesbeschrijving.
  • Implementeren van nieuwe klanten en diensten in de vorm van SOP's (Standard Operating Procedure's). 
  • Coördineren en begeleiden van LEAN projecten.
    • Onderzoeken of de risico's van menselijke fouten in het picking proces voorkomen kunnen worden.
    • De mogelijkheden bekijken van het efficiënter gebruiken van de expeditievloer. O.a. door het analyseren van verschillende stromen en er zorg voor dragen dat deze elkaar zo min mogelijk kruisen.

Functie

Logistiek Engineer

Leeftijd

27

Woonplaats

Goirle

Salaris

€4.000 tot €4.500

Opleidingsniveau

WO

Talenkennis

Nederlands en Engels goed in woord en geschrift, Spaans B1 Niveau

Computervaardigheden

MS Excel (gevorderd), Excel VBA (basiskennis), MS Visio (gevorderd), MS Word (gevorderd)