Hanif (Technisch Inkoper)

Hanif is een enthousiaste technische Inkoopprofessional met meer dan 20 jaar ervaring. Ooit begonnen als Technicus bij een spoorwegbedrijf, vond Hanif uiteindelijk zijn weg binnen de sales en inkoop. Tijdens zijn werk als Sales Engineer bij een leverancier van verwarmingsinstallaties volgde hij de hbo-opleiding Commerciële Economie en maakte hij de stap naar Senior Accountmanager bij een coöperatieve vereniging. Ook haalde hij in deze periode het NEVI 1 certificaat. Door zijn opgedane ervaring en de juiste diploma’s kon Hanif de stap maken naar de functie van Senior Purchase Manager bij een Europees inkoopkantoor voor Chinese papierfabrieken. In deze functie deed Hanif veel marktonderzoek en optimaliseerde hij inkoopprocessen in samenwerking met leveranciers en interne klanten. Na een reorganisatie besloot Hanif zijn eigen trading bedrijf te beginnen. Door de verhoging in transportkosten was dit na twee jaar niet langer rendabel voor Hanif en sinds september vorig jaar is hij werkzaam als Purchaser bij een producent van elektronische componenten. Hij heeft het naar zijn zin bij de organisatie, maar omdat de organisatie een stuk verderop gevestigd is, is Hanif op zoek naar een uitdagende functie dichter bij huis. Door zijn jarenlange ervaring binnen verschillende branches en zijn commerciële en technische achtergrond is Hanif uitermate geschikt voor een functie als Technisch Inkoper, Tactisch Inkoper of Senior Inkoper. 

Hanif is een ambitieuze, ondernemende man met een passie voor Inkoop. Door zijn jarenlange ervaring weet Hanif effectief problemen op te lossen en heeft hij door zijn B2B ervaring zeer goede communicatieve vaardigheden ontwikkeld. Hij vindt snel zijn weg binnen organisaties en weet mensen te boeien en te motiveren. Hanif is internationaal ingesteld en heeft mede hierdoor 2 jaar lang als expat in Zweden gewoond. Daarnaast heeft hij internationale businesservaringen opgedaan in het Midden-Oosten, China, Indonesië en Noord-Afrika.

Hanif heeft een opzegtermijn van één maand en heeft een salarisindicatie tussen de € 4.000,- en € 4.500,- bruto per maand.

Werkzaamheden

  • Verantwoordelijk voor de aankoop van elektronische componenten, materialen, onderdelen, componentconstructies en diensten
  • In kaart brengen en optimaliseren van het inkoopproces 
  • Realiseren van een besparing van 20% aan handlingskosten
  • Realiseren van een besparing tot 25% en € 200.000,- door succesvolle strategische onderhandelingen

 

Functie

Technisch Inkoper

Leeftijd

46

Woonplaats

Regio Utrecht

Salaris

€4.000 tot €4.500

Opleidingsniveau

HBO

Talenkennis

Nederlands uitstekend in woord en geschrift. Engels goed in woord en geschrift. Frans, Duits, Spaans en Arabisch voldoende in woord en geschrift.

Computervaardigheden

SAP, M8, Baan, MS Office