Wouter (Supply Chain Coördinator)

Wouter heeft vorig jaar zijn Master Supply Chain Management afgerond en is daarna aan de slag gegaan als Supply Chain Coördinator. Hier ontwikkelt en implementeert hij een portaal voor bezorgen van het extern magazijn naar de consument. Hiervoor brengt hij alle logistieke processen en services in kaart om deze vervolgens tegen elkaar af te wegen en te koppelen aan het ERP-systeem. Hoewel Wouter deze rol erg leuk vindt, ligt de nadruk te veel op het analytische aspect. Hij is daarom op zoek naar een functie als Supply Chain Coördinator waarin er een betere balans is tussen de operationele werkzaamheden en analytische werkzaamheden.

Wouter is een rustige jongeman die zijn woorden zorgvuldig uitkiest. Door een stapje terug te nemen is hij in staat het totaalplaatje van de situatie te zien. Met weloverwogen beslissingen draagt hij zelf verbeteringen aan en met zijn creativiteit vindt hij oplossingen voor knelpunten en problemen. Zo ging hij direct aan de slag toen hij erachter kwam dat de gemeente het terrein waarop hij een evenement organiseerde, dubbel geboekt had. Hij wist de twee evenementen met totaal verschillende doeleinden en publiek goed te combineren en uiteindelijk behaalde hij hier zelfs een kostenbesparing mee voor beide organisatoren.

Wouter heeft een maand opzegtermijn en is fulltime beschikbaar. Hij heeft een salarisindicatie van €2.700,- bruto per maand.

Werkzaamheden

  • Verantwoordelijk voor het ontwikkelen van een tweetal projecten en de implementatie hiervan. Project 1 betreft een portaal voor Last Mile Delivery waarom alle mogelijke services en meerdere logistieke partijen worden aangesloten. Project 2 betreft het ontwikkelen van een inkoopprocedure ter waarde van 20 miljoen euro waarbij alle aanbestedingen en facturen worden gecentraliseerd worden.  
  • Inkopen van transportmiddelen, diensten en mankracht en aansluiten op het systeem
  • In kaart brengen en omschrijven van alle processen en services die gemoeid gaan met het transport en deze koppelen aan het portaal
  • Facturen en aanbestedingen vergelijken
  • Vergelijken van leverancierscontracten en transporteurs

 

Functie

Supply Chain Coördinator

Leeftijd

24

Woonplaats

Salaris

€2.500 tot €3.000

Opleidingsniveau

WO

Talenkennis

Nederlands en Engels goed in woord en geschrift.

Computervaardigheden

MS Office: Word, Excel, PowerPoint, Outlook