Defano (Customer Service Medewerker)

Defano heeft ruim een jaar werkervaring opgedaan als Customer Service Coördinator nadat hij zijn hbo-diploma Logistiek en Economie heeft behaald. In deze rol is hij verantwoordelijk voor het coördineren van orders van een aantal eigen klanten. De zendingen, die voornamelijk gevaarlijkse stoffen bevatten, zijn zowel import als export en Defano stelt hiervoor dan ook de benodigde documentatie op. Om alles in goede banen te leiden en eventuele problemen op te lossen, schakelt hij met verschillende steakholders zoals de klant, transporteurs en collega's van verschillende afdelingen. Hoewel Defano het erg naar zijn zin heeft met zijn collega's biedt deze functie hem te weinig uitdaging. Met deze reden is hij samen met Extra Talent op voor een nieuwe uitdaging binnen de Supply Chain.

Defano is een kalme jongeman die tijdens zijn werk de focus weet te leggen op het eindresultaat. Gedurende projecten op school heeft hij geleerd initiatief te nemen wat hij verder heeft uitgebouwd tijdens zijn coördineren rol die hij momenteel bekleed. Defano weet hierdoor uitstekend te schakelen met interne- en externe partijen en deze op elkaar af te stemmen.

Defano heeft een opzegtermijn van één maand, is fulltime beschikbaar en heeft een salarisindicatie van € 2.700,- bruto per maand.

Werkzaamheden

  • Verantwoordelijk voor het aannemen van orders en coördineren van inkomende- en uitgaande zendingen voor een eigen klantportfolio;
  • Boeken van containers voor de export van gevaarlijke stoffen;
  • In samenwerking met de afdeling Import zorgen voor het binnenhalen en gereedmaken van binnenkomende containers;
  • Opstellen van (export)documentatie;
  • Contact onderhouden met klanten en transporteurs omtrent lopende zendingen;
  • Schakelen met verschillende interne steakholders;
  • Oplossen van problemen in het leverproces.

Functie

Customer Service Medewerker

Leeftijd

26

Woonplaats

Rotterdam

Salaris

€2.500 tot €3.000

Opleidingsniveau

HBO

Talenkennis

Nederlands en Engels uitstekend in woord en geschrift. Portugees goed in woord en geschrift.

Computervaardigheden

Microsoft Office; Excel (gevorderd), Word, PowerPoint