Elise (Inkoper)

Elise is een ervaren Inkoper met 22 jaar ervaring binnen verschillende sectoren. In haar huidige rol als Inkoper bij een internationale handelsorganisatie binnen de FMCG is Elise verantwoordelijk voor het inkopen van voorraad- en klant specifieke producten aan de hand van salesforecast, gebruikmakend van vaste leveranciers in Azië en Europa. Doordat zij dagelijks in contact staat met deze leveranciers, zorgt ze voor een tijdige voorraad, welke benodigd is voor de levering van eindproducten aan de Retailbranche. Naast deze ervaring, heeft zij ook ervaring opgebouwd als Productieplanner bij een productieorganisatie. In de jaren dat Elise werkzaam is geweest binnen de Inkoop, heeft ze kennis opgedaan van SAP en Slim4 en was ze verantwoordelijk voor leverancierspakketten tot 20 miljoen euro en heeft ze mogen onderhandelen tot een budget van €250.000,-. Elise heeft het gevoel dat ze op dit moment niet vanuit haar ervaring kan werken en dat ze niet gehoord wordt. Met deze reden is Elise op zoek naar een organisatie waarbij zij haar kennis en kunde tot haar recht kan laten komen en daardoor weer met een glimlach op haar werk kan verschijnen.

Op ons is Elise overgekomen als een vriendelijke, vrolijke en enorm loyale dame. Zij houdt niet van stil zitten en werkt het liefste in een team met gelijkgestemde. Elise kan door haar communicatieve vaardigheden en opgedane ervaring gemakkelijk schakelen tussen directie en de werkvloer. Hierdoor is ze in onze ogen een ideale versterking voor de inkoop- en/of planningsafdeling van een organisatie.

Elise heeft één maand opzegtermijn, is beschikbaar voor 32 tot 36 uur in de week en heeft een salarisindicatie van €3600,- bruto per maand op basis van 32 uur.

Werkzaamheden

  • Verwerken van inkooporders aan de hand van salesrapporten;
  • Onderhouden van contacten met leveranciers en productielocaties in Azië en Europa;
  • Zorgdragen voor logistieke planning i.s.m. vervoerders over de hele wereld;
  • Ontvangen en uitbrengen van tweeweekse verschepingsverslagen;
  • Verwerken van in- en verkooporders tot 6 maanden vooruit; 
  • Samenwerken met afdelingen sales, design en R&D voor de ontwikkeling van nieuwe producten, designs en verpakkingen.

Functie

Inkoper

Leeftijd

52

Woonplaats

Oud-Beijerland

Salaris

€4.000 tot €4.500

Opleidingsniveau

MBO

Talenkennis

Nederlands en Engels goed in woord en geschrift.

Computervaardigheden

Slim4, SAP R3 en MS Office: Excel(Goed), Word, PowerPoint en Outlook