Jasper (Inkoopmanager)

Jasper is een ervaren Inkoopmanager. Hij heeft zijn ruim 7 jaar ervaring opgedaan bij een Technisch Productiebedrijf dat opdrachten van €50.000 tot €25 mln. doet. Hij heeft ervaring met strategisch inkoop, contractbeheer en voorraad- en inkoopanalyse. Hij brengt verder competenties mee op de vlakken van Verandermanagement (QRM), Risk Management en Leveranciersegmentatie (Krajljic). Jasper is een goede people manager met een scherp oog voor inkoopprocessen. Hij is niet bang om de samenwerking te zoeken met andere afdelingen binnen de organisatie. Zo heeft hij in 2018 zijn jaarlijkse besparingstarget binnen het eerste halfjaar al gehaald. Jasper blijft zichzelf en de organisatie ontwikkelen in de vorm van opleidingen en workshops. Zo heeft hij bijvoorbeeld onlangs een sessie georganiseerd met diverse stakeholders binnen het bedrijf. Het resultaat? Binnen een paar uur waren er genoeg ideeën ontstaan om €52k aan terugkerende jaarlijkse besparingen te realiseren. Jasper is het oneens met de veranderingen in het inkoopbeleid van zijn organisatie en is daarom bereid om verder te kijken naar een nieuwe functie op het gebied van Purchase Management.

Jasper is een gepassioneerde man met een duidelijke gunfactor. Mensen omschrijven hem als empatisch, inventief en nuchter. Wat hem zo goed maakt als leidinggevende is zijn assertiviteit, overtuigingskracht en enthousiasme. De combinatie met een sterk analytisch vermogen maakt van Jasper een natuurtalent op het gebied van inkoop.

Jasper heeft een opzegtermijn van 1 maand en een bespreekbare salarisindicatie van € 5.700,- bruto per maand.

Werkzaamheden

  • Verantwoordelijk voor Contractbeheer.
  • Verantwoordelijk voor het opstellen van Leverancierssegmentatie.
  • Het uitvoeren van Voorraad- en Inkoopanalyses.
  • Het organiseren van Relatie- en onderhandelingsgesprekken met leveranciers.
  • Verantwoordelijk voor het draaien van diverse workshops om het inkoopproces voeding en vorm te geven, o.a. met leveranciers en eigen medewerkers.
  • Verantwoordelijk voor Procesmanagement (QRM).
  • Eindverantwoordelijk voor de inkoopafdeling (max. 5 FTE)
  • Lid van de 'Int. Purchasing Board' binnen de groep. Op strategisch niveau de inkoopstrategie bepalen en lokaal implementeren.
  • Coördinator van de Inkoopzaken Business Unit.

Functie

Inkoopmanager

Leeftijd

33

Woonplaats

Hellevoetsluis

Salaris

Meer dan €5.000

Opleidingsniveau

HBO

Talenkennis

Nederlands en Engels in woord en geschrift, Duits redelijk in woord en geschrift.

Computervaardigheden

MS Office; Word, Excel & PowerPoint, MS Dynamics AX, UNIX