Hans (HBO Starter Logistiek)

Hans heeft tijdens zijn Hbo Business studies Logistiek een tweetal stages doorlopen. Hier heeft hij een kijkje in de keuken bij een mediabedrijf en bij een omni-channel fietsbedrijf genomen. Tijdens zijn eerste stage heeft hij onderzoek gedaan naar de efficiency van de huidige service applicaties, hierbij is hij tot de conclusie gekomen dat de klanten te veel handelingen moesten verrichten voor zij hun doel wisten te bereiken. Bij zijn afstudeerstage heeft Hugo onderzoek verricht naar het aantal retouren en hoe de organisatie dit omlaag kon brengen. Uit zijn onderzoek kwam naar voren dat de fietsen tijdens het importproces al in het magazijn defect binnenkwamen en er geen controle op was. Het oppakken van dit proces heeft voor een daling van 8% van retours van klanten gezorgd. Sinds 2018 werkt Hans bij een technisch installatiebureau als Supply Chain Coördinator. Hij staat altijd open voor een rol om zich door te ontwikkelen.

 

Wij hebben Hans leren kennen als een openhartige en enthousiaste jonge vent. Met zijn positieve energie en natuurlijke gunfactor kan je oprecht zeggen dat hij een zeer fijne gesprekspartner is. Hans is analytisch, gedreven en leergierig, waardoor hij vaak de situatie voor is. Tijdens zijn stages werkte hij veelal zelfstandig en functioneerde hij goed in hectische situaties waar hij het overzicht altijd wist te behouden. Hans is erg sociaal, communiceert eenvoudig en vindt makkelijk aansluiting op elk niveau, kortom een jongen met een echte aanpakkersmentaliteit die iedere organisatie wil hebben.

Hans is per direct beschikbaar en heeft een salarisindicatie van € 3.300,- bruto per maand.

Werkzaamheden

  • Onderzoek verricht naar het aantal retouren en hoe de organisatie dit omlaag kon brengen. 
  • Uit het onderzoek kon hij concluderen dat de fietsen tijdens het importproces al in het magazijn defect binnenkwamen en er geen controle op was.
  • het oppakken van dit proces heeft voor een daling van 8% van retours van klanten gezorgd.

Functie

HBO Starter Logistiek

Leeftijd

21

Woonplaats

Omgeving Zaanstad

Salaris

€3.000 tot €3.500

Opleidingsniveau

HBO

Talenkennis

Nederlands en Engels vloeiend in woord en geschrift

Computervaardigheden

Slim4, MS Office; Excel, Word, PowerPoint en Outlook