Thomas (Supply Chain Coördinator)

Thomas heeft bijna een jaar ervaring als Supply Chain Coördinator. Nadat hij vorig jaar zijn hbo-diploma Logistiek & Economie behaalde is hij aan de slag gegaan bij een Logistiek Dienstverlener. Voor een vijftal grote internationale klanten is hij verantwoordelijk voor het voorraadbeheer en het coördineren van alle in- en uitgaande goederenstromen. Thomas boekt transporten, zorgt voor de benodigde documentatie en stelt rapportages op omtrent de voorraad- en transportprestaties. Om dit te kunnen bewerkstelligen staat Thomas veelvuldig in contact met verschillende partijen zoals transporteurs, interne afdelingen en uiteraard zijn klanten. Hoewel Thomas veel plezier haalt uit het schakelen ziet hij verbeteringsmogelijkheden binnen de processen. Helaas wordt hier weinig mee gedaan door de organistie en dit vindt Thomas erg jammer. Met deze reden staat Thomas dus open voor een nieuwe Supply Chain-uitdaging binnen een organistie die wel vooruitstrevend is. 

Thomas is een rustige jongeman, die beschikt over een hands-on mentaliteit. Binnen zijn vriendengroep is hij degene die vaak alle uitjes tot in de puntjes regelt, heeft hij graag de touwtjes in handen en ziet overal een oplossing in. Met zijn prettige manier van communiceren weet hij analytische informatie goed over te brengen binnen alle lagen van een organisatie en op externe partijen.

Thomas heeft een opzegtermijn van één maand, is fulltime beschikbaar en heeft een salarisindicatie van € 2.800,- bruto per maand.

Werkzaamheden

  • Verantwoordelijk voor het coordineren en monitoren van de binnenkomende en uitgaande goederenstromen van het warehouse;
  • Bijhouden, verwerken en analyseren van de voorraden voor 5 grote klanten;
  • Contact onderhouden met internationale klanten omtrent weekprestaties, problemen en lopende orders;
  • Schakelen met afdelingen Shipping en het Warehouse en daarnaast externe transporteurs;
  • Zorgen dat alle benodigde documentatie rondom kwaliteit en douane aanwezig is voor ontvangs van goederen;
  • Boeken van transporten via weg, zee en lucht voor orders naar verschillende locaties van klanten;
  • Opstellen en versturen van facturen naar klanten;
  • Maken en analyseren van rapportages over de voorraden, transporten en prestaties.

Functie

Supply Chain Coördinator

Leeftijd

25

Woonplaats

Rotterdam

Salaris

€2.500 tot €3.000

Opleidingsniveau

HBO

Talenkennis

Nederlands en Engels goed in woord en geschrift.

Computervaardigheden

MS Office; Excel (gevorderd), Word, PowerPoint