Karlijn (WO Starter Supply Chain)

Karlijn heeft na haar hbo-opleiding Logistiek en Economie de Master Supply Chain Management succesvol afgerond. Haar MSc afstudeeronderzoek is gericht op het zorgpad verbeteren vanuit een modulair perspectief. De uitkomst van haar onderzoek liet zien dat patiënten meer behoefte hebben aan informatie voorzieningen en persoonlijke zorg. Karlijn haar interesse voor het verbeteren van processen, voornamelijk binnen de zorg, is ontstaan gedurende haar hbo-opleiding. Zo heeft zij bij twee zorginstellingen en een logistieke dienstverlener stage gelopen. Zij heeft de goederenontvangst, logistieke doorlichting en de kantoor processen geoptimaliseerd. Nu Karlijn haar Master heeft afgerond is zij klaar om vanaf augustus haar eerste stappen te zetten op de arbeidsmarkt. Karlijn is op zoek naar een interessante startersfunctie binnen de Supply Chain. Bijvoorbeeld als Supply Chain Planner of Supply Chain Coördinator.

Karlijn is een vriendelijke en sociale jongedame die vol passie spreekt over haar diverse Supply Chain stages. Zij heeft een sterk doorzettingsvermogen en zal daardoor ook niet stoppen voordat zij haar doel bereikt heeft. Daarnaast kan ze zich niet vinden in de zesjescultuur en gaat ze door tot ze de beste resultaten heeft behaald. Tot slot is Karlijn te omschrijven als een echte harde werker met een sterk analytisch vermogen. Hierdoor weet zij processen in kaart te brengen en gepaste oplossingen aan te dragen.

Karlijn is vanaf Augustus beschikbaar en heeft een salarisindicatie van €2.600,- bruto per maand.

Werkzaamheden

 • Onderzoeksvraag: Hoe kan het zorgpad verbeterd worden vanuit een modulair perspectief? Specifiek gericht op knie artrose. 
 • Literatuur studie verricht
 • Vier focus groepen gehouden met 5 patiënten tegelijk om de wensen van de patiënten in kaart te brengen
 • Advies: Patiënten hebben behoefte aan meer informatie voorzieningen. Met name:
  • Meer visuele informatie
  • De tijdstip waarop ze de info krijgen moet meer verspreid
  • Aan de hand van een applicatie informatie voorzieningen
 • Advies: Patiënten hebben behoefte aan meer persoonlijke zorg. 

Functie

WO Starter Supply Chain

Leeftijd

23

Woonplaats

Breda

Salaris

€2.500 tot €3.000

Opleidingsniveau

WO

Talenkennis

Nederlands en Engels goed in woord en geschrift.

Computervaardigheden

Visio, MS Office; Excel, Word, Powerpoint