Winnie (Combimetaal te Eindhoven)

Winnie is een vrouw met meer dan 20 jaar werkervaring in een productie gerelateerde omgeving. Momenteel is Winnie werkzaam als productieplanner bij een productieorganisatie actief in het verwerken van metaal. Hier is zij onder andere verantwoordelijk voor het inplannen van productieorders, personeelsplanning en het contact onderhouden met klanten en leveranciers met betrekking tot de orders. Tijdens haar werkzaamheden heeft Winnie een project opgepakt met betrekking tot het optimaliseren van het orderproces met een klant. Hier heeft zij voorgesteld om een orderboek te maken, waar de klant kan aangeven welke bestellingen prioriteit heeft. Dit heeft er voor gezorgd dat de communicatie momenteel perfect verloopt. Winnie haar passie ligt echt in de planners wereld alleen bij haar huidige werkgever loopt het werk terug, waardoor ze de werkdruk mist. Dit is de rede dat Winnie latent op zoek is naar een nieuwe uitdaging als planner.

Winnie gaat door het leven met een gezonde dosis humor. Wanneer Winnie niet op kantoor is, wordt er weinig gelachen. Winnie is een daadkrachtige vrouw, ze komt actief met verbetervoorstellen voor het bedrijf en houd het niet bij haar eigen werkzaamheden. Ze is namelijk heel erg betrokken bij de organisatie en durft een weerwoord te geven tegen het management wanneer ze overtuigd is van haar mening. Winnie is een planner die niet alleen aan de korte termijn denkt maar ook aan de lange termijn planning. Dit zorgt er voor dat ze knelpunten van lange afstand ziet aankomen en ad hoc situaties beter kan aanpakken. Aan doorzettingsvermogen heeft Winnie geen gebrek. Ze zal niet stoppen voordat ze iets voor elkaar heeft. Zo is zij tijdens haar vakantie gevraagd of zij terug wilde komen om een escalatie met een grote klant op te lossen. Dit heeft meer dan 3 maanden geduurd, maar ze heeft er voor gezorgd dat de klant en haar eigen werkgever dichter bij elkaar zijn gekomen door verschillende knelpunten te achterhalen en verbeteren.

Winnie heeft een opzegtermijn van 1 maand en een bruto maand salaris van € 3.500 op basis van 40 uur per week.

Werkzaamheden

  • Verantwoordelijk voor het inplannen van productieorders in de metaal sector op basis van de capaciteit die zij kunnen draaien;
  • Personeelsplanning maken met betrekking tot de productie;
  • Verantwoordelijk voor adhoc situaties met betrekking tot de planning, wat leid tot herplannen;
  • Opstellen en verwerken en bijhouden van de forecast;
  • In contact staan met verschillende klanten en leveranciers in de hightech omgeving;
  • In contact staan met de afdeling inkoop;
  • Verwerken en uitdraaien van rapportages in Navision;
  • Actief onderhouden van de capaciteitenplanning;
  • Bedenken en ontwikkelen van een order boek, waarin staat vermeld wat prioriteit heeft van de klant;
  • Actief aandragen van verbeter voorstellen binnen het bedrijft en het optimaliseren hiervan.

Functie

Combimetaal te Eindhoven

Leeftijd

48

Woonplaats

Weert

Salaris

€3.500 tot €4.000

Opleidingsniveau

HBO

Talenkennis

Nederlands, Engels en Duits uitstekend in woord en geschrift

Computervaardigheden

Navision, Trimergo, Winris, CMS, Mamut en MS Office (Word, Excel, PowerPoint)