Brian (Supply Chain Planner)

Brian heeft eind juni de hbo-opleiding Technische Bedrijfskunde afgerond. Gedurende zijn studie heeft Brian stage gelopen bij een tweetal productiebedrijven. Voor zijn derdejaars onderzoek heeft hij met de herinrichting van de fabriekshal en het magazijn de doorlooptijd met 50% weten te verminderen. Zijn afstudeerstage was gericht op het analyseren van een strategische investering in het productieproces en met het implementeren van zijn advies kan er een productieverhoging worden gerealiseerd. Nu Brian is afgestudeerd, is hij op zoek naar een uitdagende functie binnen de Supply Chain, het liefst een functie waarbij er ruimte is voor procesoptimalisatie.

Brian is een rustige en intelligente jongeman. Hij is analytisch heel sterk, haalt energie uit het in kaart brengen van data en het aandragen van gepaste oplossingen. Brian is dan ook gevorderd in Excel. Daarnaast vind hij het fijn om het overzicht te bewaren: hij is planmatig ingesteld en houdt zich ook aan zijn planningen. Hij zal in lastige en stressvolle situaties ook altijd rustig blijven, inventariseren en alternatieven voordragen.

Brian is vanaf september fulltime beschikbaar en heeft een salarisindicatie van € 2.400,- bruto per maand.

Werkzaamheden

Onderzoek gedaan naar een strategische investering, met betrekking tot productiecapaciteit en strategische, tactische en operationele invloeden:

  • Tijd metingen voor elk deel in het productieproces uit het systeem gehaald;
  • Geanalyseerd in Excel;
  • Overleggen gevoerd met werknemers om te kijken of data klopt;
  • Gesprekken met leveranciers met betrekking tot de specificaties over de producten;
  • Bewustwording gecreëerd met zijn metingen bij werknemers, die niet door hadden dat ze met een onderdeel zo lang bezig waren 
  • Conclusie: Het voorstel voor een strategische investering heeft hij hiermee geanalyseerd. Hier is uit gebleken dat de investering kan zorgen voor een productieverhoging en heeft hij het voorstel onderbouwd 

Functie

Supply Chain Planner

Leeftijd

22

Woonplaats

Tilburg

Salaris

€2.000 tot €2.500

Opleidingsniveau

HBO

Talenkennis

Nederlands en Engels goed in woord en geschrift.

Computervaardigheden

MS Office; Excel