Willemijn (Supply Chain Planner)

Willemijn is sinds 2012 actief in de Supply Chain, hiervoor heeft ze diverse functies gericht op finance bekleedt. Momenteel volgt ze in de avonduren de hbo-opleiding Management, Economie & Recht. In haar functies binnen de Supply Chain is Willemijn onder andere verantwoordelijk geweest voor een SAP implementatie, supply chain planning, verzorgen van kpi rapportages, ordermanagement en procesoptimalisaties. Meest recentelijk is Willemijn actief geweest als Montageplanner bij een productieorganisatie. Hier was zij verantwoordelijk voor het inplannen van 15 montage ploegen (eigen ploegen en onderaannemers). Nu is Willemijn op zoek naar een uitdagende plannersfunctie (supply chain-, master-, demand-, materialplanning) binnen de Supply Chain.

Willemijn is een rustige dame die een duidelijk beeld heeft van wat ze zoekt in een functie. Ze houdt van een hectische omgeving, ze is namelijk sterk in het bewaren van de rust en presteert goed onder druk. Waar anderen gestrest raken, houdt Willemijn het hoofd koel en blijft ze rationeel denken. Willemijn werkt secuur en heeft een groot verantwoordelijkheidsgevoel. Ze gaat pro actief met taken aan de slag en ondersteunt anderen waar nodig, om samen het optimale resultaat te behalen. Een goed op elkaar ingespeeld team, waar men iets voor elkaar over heeft is voor Willemijn dan ook belangrijk. Willemijn past zich verder snel aan in een nieuwe omgeving en kan met vrijwel iedereen overweg binnen een organisatie.

Willemijn is per direct 32 uur beschikbaar (40 is bespreekbaar) en heeft een bruto salarisindicatie van € 3.200,- per maand op basis van 40 uur.

Werkzaamheden

  • Inplannen van 15 montages ploegen (eigen ploegen en onderaannemers);
  • Schakel tussen sales, productie(planning), transport en klant;
  • Verwerken administratie/facturatiegegevens in SAP;
  • Inkopen van uren onderaannemers;
  • Contact onderhouden met klanten betreffende leveringen en montageafspraken;
  • Plannen van grote projecten samen met de projectleiders;
  • Oplossen van ad hoc situaties omtrent planningen;
  • Aandragen oplossen voor knelpunten (uitstel, uitval, vertraging).

Functie

Supply Chain Planner

Leeftijd

35

Woonplaats

Regio Eindhoven

Salaris

€3.000 tot €3.500

Opleidingsniveau

HBO

Talenkennis

Nederlands en Engels goed in woord en geschrift

Computervaardigheden

MS Office (Excel, Word, PowerPoint) SAP, Navision