Anouk (WO Starter Supply Chain)

Anouk is een high-potential Supply Chain Management talent. Misschien zijn dit veel woorden, maar daar is zeker niets van gelogen. Ze rondde dit jaar haar master Supply Chain Management af met een scriptieonderzoek bij één van Nederlands grootste opticiens. Hier deed ze onderzoek naar de transformatie van de Supply Chain Operations naar een Omni-Channel strategie: kort gezegd het realiseren van één voorraad die via elk mogelijk kanaal bij de klant terecht kon komen. Als resultaat van haar advies wordt het magazijn nu alvast heringericht om deze verandering op te kunnen vangen en is het retourproces aangescherpt. Naast haar studie is Anouk altijd erg actief geweest, zo heeft ze in meerdere besturen gezeten, verschillende evenementen georganiseerd en als grootste wapenfeit heeft ze een bestuursjaar gedaan bij een grote studentenvereniging.

Anouk is analytisch super sterk, maar ze is ook praktisch ingesteld. Daarnaast is ze erg sociaal, organisatorisch goed en gezellig: om die reden kan ze goed met 'sterke persoonlijkheden' omgaan. Ze geeft aan graag samen te werken, to-do lijsten te verslinden en betrouwbaar te zijn. Dit is ook terug te zien in haar werkgeschiedenis en nevenactiviteiten. Anouk is een sterke aanvulling in elke organisatie waar ze op het snijvlak van strategie en operatie mag werken.

Anouk is tussen augustus en september op vakantie, daarna is ze full-time beschikbaar. Ze heeft een salarisindicatie van € 2.900,- bruto per maand.

Werkzaamheden

  • Thesis onderzoek naar de effecten op de Supply Chain van het implementeren van een omni-channel strategie.
  • Onderzoek uitgevoerd door alle processen die te maken hebben met een omni-channel strategie in kaart te brengen, van picking processen tot stock control tot inbound en outbound.
  • Geanalyseerd waar bottlenecks ontstaan vanwege single/of multi channel strategieën.
  • Een start geadviseerd van het integreren van voorraden.
  • Advies gegeven om retouren te optimaliseren met het oog op de nieuw te implementeren strategie.

Functie

WO Starter Supply Chain

Leeftijd

25

Woonplaats

Tilburg

Salaris

€2.500 tot €3.000

Opleidingsniveau

WO

Talenkennis

Nederlands en Engels goed in woord en geschrift

Computervaardigheden

-