Koen (HBO Starter Supply Chain)

Koen heeft ruim 3,5 jaar werkervaring binnen de logistiek en supply chain. Momenteel is hij werkzaam als Productieplanner/Werkvoorbereider binnen een technische handelsorganisatie. Hierin is hij voornamelijk verantwoordelijk  voor de dagelijkse productieplanning en uitvoering van technische componenten en het creëren van afstemming tussen orders, beschikbaarheid van materialen en capaciteit. Daarnaast heeft hij ook gefungeerd als superuser bij de overgang van het ERP-systeem ISAH naar IFS en is hij continue bezig met het in kaart brengen van knelpunten en het optimaliseren van de productieprocessen. Gedurende zijn hbo-opleiding heeft hij ook ontzettend veel praktijkervaring opgedaan en heeft hij diverse onderzoeken uitgevoerd, waaronder het terugdringen van de incourante voorraad. Helaas blijken Koen en zijn functie binnen zijn huidige werkgever niet de juiste match, zodoende is er in goed overleg besloten om deze maand uit elkaar te gaan. Hierdoor staat hij open voor een nieuwe uitdaging als Supply Chain Planner.

Koen is een intelligente jongeman die beschikt over sterke organisatorische en planmatige skills. Hij is zeer vaardig met Excel en vindt het fijn om dit terug te zien in zijn dagelijkse werkzaamheden. Zo heeft hij veel ervaring met het verwerken van kwantitatieve data in Excel en het opstellen van rapportages hiervan. Koen kun je verder omschrijven als een betrouwbaar persoon, die zijn afspraken altijd nakomt en zich voor de volle 100% inzet om zijn gestelde doelen te bereiken.

Koen is per direct fulltime beschikbaar. Hij heeft een salarisindicatie van €2.900,- bruto per maand.

Werkzaamheden

  • Verantwoordelijk voor een optimale productieplanning en uitvoering hiervan;
  • Het onderhouden van intensief contact met collega’s van diverse afdelingen (inkoop, planning, e.d.);
  • Het creëren van afstemming tussen orders(prioriteit), beschikbaarheid (van materialen) en capaciteit;
  • Verantwoordelijk voor de netwerkplanning (overzichtelijk maken hoe verschillende activiteiten in een project met elkaar te maken hebben), controleren van orders, afgeven van levertijden en communiceren van wijzigingen.

Functie

HBO Starter Supply Chain

Leeftijd

25

Woonplaats

Dordrecht

Salaris

€2.500 tot €3.000

Opleidingsniveau

HBO

Talenkennis

Nederlands en Engels uitstekend en woord en geschrift.

Computervaardigheden

Navision, SQL, MS Office; Excel (goed), Word, PowerPoint.