Pieter (Supply Chain Coördinator)

Pieter is een zeer bekwame all-round Supply Chain professional. Hij heeft ervaring als Hoofd Logistiek, Inkoper, Planner en Productieleider. Bij zijn huidige werkgever, een specialistische groothandel is Pieter Hoofd Logistiek en Inkoop. Hij maakt forecasts van de te verwachtte voorraad, beheert het magazijn, regelt het internationale transport naar de klant en voert contractonderhandelingen met nieuwe leveranciers. Bij eerdere werkgevers verzorgde hij al de route- en personeelsplanning, was hij verantwoordelijk voor de voedselproductie en stuurde hij operators aan. Vanwege onvoldoende visie en investeringen vanuit zijn huidige werkgever, is Pieter op zoek naar een nieuwe uitdaging als Inkoper of Coördinator.

Pieter is een erg vriendelijke, betrouwbare en geduldige man. Hij heeft geen hoger onderwijs gevolgd, maar laat dit u niet op het verkeerde been zetten: Pieter is een intelligente man die zich snel een nieuwe omgeving eigen maakt. Dit heeft hij in zijn carrière ruimschoots bewezen. Het is een teamplayer die een sterke aanvulling is op elke organisatie.

Pieter heeft een opzegtermijn van 1 maand en een bruto salarisindicatie van € 3.000,- per maand.

Werkzaamheden

  • Dit bedrijf is een groothandel in speciale glasproducten voor onder andere glas in lood, glasfusen, brandschilderen en dergelijke.
  • Verantwoordelijk voor het gehele logistieke proces
  • Inkoop en logistiek vanuit en naar landen over de gehele wereld.
  • Nauw samenwerken met de verkoopafdeling en de financiële afdeling.
  • Forecasts opstellen van de te verwachte inkoop.
  • Verantwoordelijk voor voorraadbeheersing.

Functie

Supply Chain Coördinator

Leeftijd

47

Woonplaats

Breda

Salaris

€2.500 tot €3.000

Opleidingsniveau

MBO

Talenkennis

Nederlands en Engels in woord en geschrift. Duits conversationeel.

Computervaardigheden

Exact, Magento (e-commerce), MS Office (Word, Excel, PowerPoint)