Willem (Supply Chain Coördinator)

Willem heeft in 2015 de opleiding Logistics & Economics succesvol afgerond en in juni van dit jaar zijn Master Supply Chain Management behaald. Gedurende zijn studie heeft Willem bij een tweetal productiebedrijven stage gelopen. Hierbij heeft hij zich gericht op het optimaliseren van de goederenstroom en optimale seriegroottes, waarvoor hij veel met Excel en SAP heeft gewerkt. Tevens heeft hij voor zijn afstudeerstage bij een groot internationaal productiebedrijf de S&OP self-assessments geanalyseerd. Tijdens deze afstudeerstage heeft hij een framework geschreven, waarin staat uitgelegd hoe je een betere assessment kunt ontwikkelen. Daarnaast heeft hij tussendoor ook werkervaring opgedaan in de Supply Chain bij een productiebedrijf. Zo heeft Willem meerdere jaren ervaring als Voorraadbeheerder en Logistieke Projectleider. Hij is nu op zoek naar een leuke uitdaging als Projectleider of Supply Chain Coördinator.

Willem is een sociale jongeman die graag in teamverband werkt. Hij combineert sterke communicatieve vaardigheden met een analytisch vermogen. Hij is dan ook gevorderd in Excel. Daarnaast is Willem intelligent en pakt hij snel zaken op. Verder is hij erg behulpzaam en legt hij graag zaken uit aan zijn collega’s, zodat iedereen het snapt.  

Willem is per september fulltime beschikbaar en heeft een salarisindicatie van € 3.300,- bruto per maand.

Werkzaamheden

Het doel van de afstudeerstage was het onderzoeken van de S&OP maturity self-assessment die medewerkers moeten invullen:

  • Self-assessment scores geanalyseerd in Excel van vijf operating bedrijven;
  • Vragen en questionnaires ontwikkeld;
  • Semi-gestructureerde interviews afgenomen bij werknemers die assessment hadden ingevuld;
  • Score vergeleken met de audit score;
  • Literatuur onderzoek verricht;
  • Conclusie: Framework gemaakt waarin staat beschreven hoe je een betere assessment kunt ontwikkelen. Hierin staan ook alle stappen beschreven waar je rekening mee moet houden

Functie

Supply Chain Coördinator

Leeftijd

28

Woonplaats

Tilburg

Salaris

€3.000 tot €3.500

Opleidingsniveau

WO

Talenkennis

Nederlands en Engels goed in woord en geschrift.

Computervaardigheden

SAP, MS Office; Excel, Word