Merel (HBO Starter Supply Chain)

Merel is een ambitieuze starter die veel kanten op kan, nu ze haar hbo-diploma Bedrijfskunde MER in ontvangst heeft mogen nemen. Haar afstudeeronderzoek ging over het verbeteren van productieprocessen bij een technisch productiebedrijf en eerder liep ze al stages op het verbeteren van verkoopprocessen. Ze heeft al een aantal jaar ervaring als Verkoper in de winkel van haar familie, waar ze ook een deel van de inkoop en relatiebeheer regelt als extra taken. Merel is nu klaar voor een nieuwe uitdaging. Ze werkt secuur, is intelligent en kan op veel plekken ingezet worden.

Merel is een vriendelijk en georganiseerd persoon, iets wat ook blijkt uit haar nevenactiviteiten als bestuurslid. Ze heeft brede interesses en vindt het erg leuk om veel samen te moeten werken. Merel is leergierig en kan daarom in veel verschillende teams goed uit de verf komen.

Merel is per oktober fulltime beschikbaar en heeft een bespreekbare salarisindicatie van € 2.300,- bruto per maand.

Werkzaamheden

  • Onderzoek naar procesoptimalisaties in het productieproces door het verkleinen van verliezen.
  • Onderzoek uitgevoerd a.d.h.v. het Klaverbladmodel; verschillende onderzoeksrichtingen gericht op gewenste en aanwezige bedrijfscultuur, bottlenecks en barrières in het bedrijfsproces.
  • Advies uitgebracht op welke vlakken van de communicatie er aandacht besteed moet worden, hoe de ICT systemen werken en zouden kunnen werken en hoe er meer cohesie kon komen in het bedrijf.
  • Bedrijfsprocessen in kaart gebracht met Engage Process Modeler.

Functie

HBO Starter Supply Chain

Leeftijd

23

Woonplaats

West-Brabant

Salaris

€2.000 tot €2.500

Opleidingsniveau

HBO

Talenkennis

Nederlands uitstekend in woord en geschrift. Engels voldoende in woord en geschift.

Computervaardigheden

Engage Process Modeler, EasyPOS, MS Office; Word, Excel